Voor wie dit jaar een statement durft te maken, introduceert Swiss Sense de vernieuwde Royal Collectie. Een collectie boxsprings waarmee elke slaapkamer verandert in een iconisch slaapwalhalla. Combineer, personaliseer en creëer. Waan je elke dag in de luxe van een boutiquehotel, maar dan thuis.

Swiss Sense introduceert de nieuwe Gazella matrassencollectie. Een nieuwe collectie, bestaande uit dertien verschillende matrassen die zijn onderverdeeld in drie toegankelijke categorieën op basis van comfort, ventilatie en ondersteuning. Omdat ieder lichaam anders is, zijn alle matrassen uit deze nieuwe collectie bovendien verkrijgbaar in verschillende varianten, hardheden en afmetingen. Zo is er voor iedere slaapwens een optimale oplossing. De matrassen zijn onder meer voorzien van vernieuwde kernen, die zich aanpassen aan de contouren en het gewicht van het lichaam.

Aan de inrichting van de slaapkamer besteden we vaak pas tijd en aandacht als alle andere ruimtes klaar zijn. Zonde, want we brengen heel wat uurtjes in de slaapkamer door! Ook overdag loop je vaak de ruimte in en uit om kleren te pakken of je om te kleden. Een design bed in je slaapkamer is daarom absoluut de moeite waard. De voordelen op een rijtje:

Swiss Sense breidt haar assortiment uit. Vanaf vandaag voegt de slaapaanbieder een nieuwe collectie bedframes (bedden) en slaapkamermeubels aan haar bestaande assortiment boxsprings en matrassen toe. Dankzij de nieuwe 'Balance collectie' kunnen consumenten in Nederland vanaf nu voor alles op het gebied van slapen terecht bij Swiss Sense. Vlaanderen volgt hierna snel.

De collectie, met de Engelse naam ‘Being’, vrij vertaald als ‘Zijn’, is ontwikkeld om perfect aan te sluiten bij de luxe, handgemaakte Hästens-bedden en om de ervaring van mensen die elke nacht in een Hästens slapen nog verder te verbeteren.

Een goede nachtrust vormt de basis van een goede gezondheid. Als je goed slaapt is de kans groter dat ook je weerstand, mentale veerkracht en conditie naar wens zijn! Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Om te beginnen met een comfortabel bed dat je lichaam ondersteunt tijdens het slapen. Een goed bed is de investering meer dan waard. Droom jij al jaren van een heerlijke boxspring in de slaapkamer, maar houdt de hoge aankoopprijs je tegen? Dan is het leasen van een boxspring de ideale oplossing.

Swiss Sense, specialist op het gebied van slaapcomfort, introduceert een nieuwe collectie in samenwerking met vtwonen, het grootste woonmerk van Nederland. De Lifestyle by vtwonen collectie heeft een eigentijdse, slanke look en bestaat uit verschillende boxsprings en accessoires die passen bij elke slaapkamerstijl. 

De nieuwe boxspring van ontwerper Hans Daalder voor AVEK heet Ljocht, het Friese woord voor ‘licht’. Innovatief design, weldadig slaapcomfort en optimaal gebruiksgemak vormen de basis voor dit onderscheidende bedconcept.

Steigerhouten meubelen geven je huis of tuin een no-nonsense uitstraling. Tegelijkertijd komt het verweerde hout stoer en sfeervol over. Een flinke prestatie voor een product dat in eerste instantie dienst heeft gedaan als steigerplank in de bouw. Dat steigerhouten meubelen historie en robuustheid uitstralen, is te danken aan het Douglashout, dat zeer langzaam en prachtig verweerd raakt. Reden genoeg om op zoek te gaan naar originele steigerhouten meubelen. Of om deze zelf te bouwen!