5085
Ontwerp je eigen bed

Bij Frieschen Bedden was al veel mogelijk op het gebied van maatwerk en nu is het zelfs mogelijk om je eigen bed te ontwerpen. Desgewenst met bijpassende nachtkastjes en linnenkast, in elke gewenste afmeting. Een eenvoudige schets is genoeg om jouw droomslaapkamer werkelijkheid te maken.

Het combineren van een waterbed en een boxspring in één tweepersoonsbed, speciale afmetingen, een extra dikke topper, eigenlijk was er al geen nee te koop bij Frieschen Bedden. Toch is het Frieschen gelukt om hun maatwerkmogelijkheden nog verder uit te breiden. Klanten kunnen voortaan hun eigen bedombouw ontwerpen. Van modern tot klassiek en van nostalgisch tot stoer, de mogelijkheden zijn eindeloos. "Een bed is niet alleen functioneel, het is ook het belangrijkste onderdeel van het interieur van elke slaapkamer", aldus Germ Hosper van het Friese beddenbedrijf. "Bovendien merken wij dat er behoefte is aan maatwerk tegen een scherpe prijs. Niet alleen als het gaat om de bedombouw, maar ook als het gaat om nachtkastjes of slaapkamerkasten. Bij ons is elk model en elke afmeting mogelijk. Schuine wanden, gekke hoekjes, hoe afwijkend ook, wij kunnen overal een oplossing voor bieden." De bedombouw en (nacht)kasten kunnen van elke gewenste houtsoort worden gemaakt, waaronder steigerhout. Consumenten die de meubelen liever willen laten voorzien van een kleurtje, hebben de keuze uit maar liefst 185 verfkleuren.

Maatwerk tegen standaardprijs
Frieschen Bedden heeft een ruim assortiment aan € veelal elektrisch verstelbare € boxsprings, waterbedden en matrassen. Uniek aan de Frieschen Bedden: in elk matras kan desgewenst een geïntegreerd massagesysteem worden ingebouwd. Ook wat de inhoud van de bedombouw betreft biedt Frieschen dus grenzeloos maatwerk. Toch vallen de prijzen reuze mee. "Wij kopen onze eigen materialen in en hebben een eigen productiefabriek. Hierdoor kunnen wij consumenten een bed op maat bieden tegen bijna dezelfde prijs als een standaard bed."Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners