3388
Ontdek Simba, het perfecte matras

Een matras is een belangrijke aankoop waar we 1/3 van ons leven op doorbrengen. Helaas is de aanschaf van een nieuw matras maar zelden een leuke ervaring. Daarnaast worden de matrassen in de traditionele markt neergezet als veel te ingewikkelde en dure producten. Simba pakt het anders aan en wil het kopen van een nieuw matras eenvoudig maken.

 

Na een ontwikkeltraject waarin de profielgegevens van 10 miljoen mensen en 180 miljoen lichaamsdelen werden onderzocht om te kijken wat mensen prettig vinden en waar ze het liefst op slapen heeft Simba het perfecte matras voor iedere slaper ontworpen. Elk deel ervan is goed doordacht en ontwikkeld om een optimale nachtrust te verzorgen. Het matras is niet te zacht maar ook niet te hard. De ideale ratio van HR-, traagschuim, Simbatex en pocketveren zorgt voor de perfecte mix tussen comfort en body support.

Het Engelse vakmanschap

De Simba matrassen worden in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd en geassembleerd, waar Simba een markt leidende positie heeft. Simba is in februari 2016 in Engeland opgericht en sinds augustus dit jaar ook actief in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Simba verkoopt alleen online, heeft geen fysieke winkels en maakt geen gebruik van tussenpersonen. De matrassen worden rechtstreeks verzonden vanuit hun fabriek, gelegen in Derby. Hierdoor kunnen de matrassen tegen een eerlijke prijs verkocht worden.

Een hybride matras met 5 verschillende lagen

Simba is een geavanceerd hybride matras dat wordt gekenmerkt door een unieke combinatie van 2,500 pocketveren met hoogwaardige traagschuim. Dit is de ideale balans tussen comfort en body support. Het matras is stevig genoeg om je de juiste ondersteuning te bieden die je nodig hebt tijdens je slaap en zacht genoeg om je een uitzonderlijk slaapcomfort voor een optimale nachtrust te garanderen.

Verkoelende bovenlaag

De bovenste laag van Simba is gemaakt van polyester en zorgt ervoor dat je heerlijk zacht kan liggen. Het heeft daarnaast een optimale ventilerende werking die bijdraagt aan een perfect slaapklimaat. Het zorgt er ook voor dat je matras langer fris en hygiënisch blijft. Het materiaal is bovendien hypoallergeen.

De zachtheid van Simbatex

Simbatex bevat een mix van duurzame natuurlijke grondstoffen zoals sojaolie en verfrissende natuurlijke balsems om ervoor te zorgen dat je ongestoord van een diepere nachtrust kunt genieten. Daarnaast heeft de Simbatex laag een unieke open celstructuur die zorgt voor een goede ventilatie en vochtafvoer van het matras. Dit betekent dat de Simbatex langer fris blijft, zodat je gedurende de nacht comfortabeler kan slapen.

Veerkrachtige ondersteuning

De overtreffende trap in slaapcomfort: elke kingsize Simba beschikt over 2,500 unieke pocketveren. Pocketveren zijn kleine veren die onafhankelijk van elkaar bewegen. Elke veer kan zich optimaal aanpassen aan je lichaam. Het Simba matras is daarom in staat om de contouren van je lichaam nauwkeurig te volgen. Het grote voordeel hiervan is dat het matras daardoor een comfortabele en soepele ondersteuning biedt dat bij iedereen past. Hoe meer veren en hoe beter de kwaliteit van de veren, hoe meer plezier je hebt van je matras!

De pocketveren hebben een conische vorm en zijn speciaal ontworpen en gepatenteerd door Simba, om ervoor te zorgen dat het matras opgerold in een doos verpakt kan worden en bij het uitpakken uiteindelijk weer zijn originele vorm krijgt. Het conische design van de veren laat elke individuele veer in elkaar draaien, waardoor kan de veer plat gedrukt worden zonder de veren te beschadigen.

Het comfort van traagschuim

Onmisbaar in een modern matras – Onze traagschuim laag is zodanig ontworpen dat het de vorm van je lichaam aanneemt, drukpunten verlicht en ervoor zorgt dat je gemakkelijk in je slaap kunt bewegen. Waar het traagschuim bij veel matrassen de toplaag vormt, zit het bij Simba in het midden. Dit voorkomt het bekende probleem dat door het aanpassende vermogen van traagschuim je lichaam omsloten wordt en je het zo warm krijgt dat het zweet je uitbreekt.

Voortreffelijke drukverdeling

De onderste laag van Simba bestaat uit een 15 cm dikke High Resilience (HR-) koudschuim laag. Het veerkrachtige schuim is onderverdeeld in 7 verschillende comfortzones - dit zorgt voor een gepaste ondersteuning en druk verlagende eigenschappen op de juiste plekken.

Een Matras voor alle oppervlakken

Simba is niet alleen geschikt voor ieder persoon, maar is ook gemaakt voor iedere ondergrond. Het matras past overal prima op, zolang je een vlakke en stevige ondergrond hebt. Het past perfect op iedere lattenbodem, op normale ledikanten en uitzonderlijk goed bij een boxspring bed. Heb je geen onderstel? Dan kun je het matras ook prima op de grond of op een aantal pallets leggen. Alles wat je hoeft te doen, is ervoor zorgen dat de latten gelijkmatig zijn verdeeld, zodat je een vlakke en stevige ondergrond hebt - dit is namelijk de ideale basis voor een perfecte nachtrust.

Gunstige voorwaarden

Simba geeft klanten 100 dagen de tijd om een matras thuis uit te proberen. Indien je niet 100% tevreden bent binnen de 100 dagen proeftijd, ontvang je het gehele aankoopbedrag terug en komt Simba het matras gratis in je slaapkamer ophalen. Zonder extra kosten. Je kunt er dus – letterlijk - 100 nachten over slapen. Je hoeft de verpakking en de doos niet eens te bewaren, alles wordt voor je geregeld. Daarnaast zit er 10 jaar garantie op het matras. Het matras wordt binnen 72 uur in een compacte doos tot aan je deur geleverd. De levering is gratis, evenals het retourneren/ophalen van het matras.

Kortom, Simba streeft naar de hoogste kwaliteit op een duurzame wijze en biedt slaapcomfort op het hoogste niveau voor een eerlijke prijs en tegen zeer gunstige voorwaarden. Het Simba matras is te bestellen via de website simbamatras.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners