1576
Nooit meer schaapjes tellen? Emma heeft de oplossing!
Gepubliceerd: 05-01-2022

Een nacht lang naar het plafond staren en maar weer schaapjes tellen.. We hebben er allemaal wel eens last van. De één helaas wat vaker dan de ander. Wij van wonenonline.nl kunnen niet al je zorgen wegnemen maar hebben wel echt dé ultieme tip om ervoor te zorgen dat jij er prinsheerlijk bijligt. En we gaan deze tip natuurlijk aan jou verklappen!

Elke dag vakantie

Was dat maar waar, écht elke dag vakantie. Er moet natuurlijk ook gewoon brood op de plank komen. Maar met het nieuwe boxspring bed deluxe van Emma wordt je wel iedere ochtend wakker alsof je de nacht hebt doorgebracht in een luxe hotel. Helemaal fris en uitgerust!

Het 7-pocket veren systeem zorgt ervoor dat de boxspring ergonomisch perfect is, zo wordt jij helemaal relaxed en uitgerust wakker en heb je zin om je bed uit te springen. Hiervoor hoef je dan weer niet zo hoog te springen, want het Emma boxspring bed deluxe is voorzien van een hoge instap. Lekker comfortabel.  En dat vinden wij niet alleen, deze boxspring is namelijk in december 2021 door de Consumentenbond verkozen tot de beste in zijn soort!

inspiratiebrochures1.png

Echt een genietmoment is voor ons om ’s avonds nog even een serie in bed te kijken of ’s ochtends eerst een kop koffie te drinken. En ook dan zit of lig je goed in de nieuwe Emma boxspring bed deluxe. Hij is namelijk voorzien van een zacht, stoffen hoofdbord waar je heerlijk tegenaan kunt leunen.

Of er ook nadelen zijn aan deze boxspring? Zeker, met zoveel comfort is het nét iets lastiger om uit bed te komen ’s ochtends.

Duik onder de lakens met Emma

Mocht je net als ons al over een goed bed beschikken maar is alleen het matras aan vervanging toe? Dan heeft Emma nog een topper in het assortiment. Sindskort brengen wij namelijk onze nachtjes door op het Hybrid matras van Emma Sleep en we moeten toegeven; We slapen sindsdien als een roosje.

Dat we hier de enige in zijn, dat blijkt wel uit de onafhankelijke test van de Consumentenbond. De Emma Hybrid eindigde als tweede in de jaarlijkse test voor het beste matras en zelfs als beste in de categorie pocketvering matrassen.

Hoe dit komt? Je merkt aan alles dat er supergoed is nagedacht over dit matras. Zo zijn de beste schuimen van Emma gecombineerd met speciale pocketveren. En dan krijg je dus een slaapverwekkend goed resultaat. En dit allemaal met 10 jaar garantie en100 dagentijd om het uit te proberen. Daarnaast gratis bezorging en (mocht je dit willen) gratis retourneren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide