2033
Nieuwe generatie boxsprings.

Slapen is belangrijk in ons leven, het laat het lichaam tot rust komen en zorgt voor nieuwe energie voor de volgende dag. Naast slaapcomfort is design ook een belangrijk aspect van een bed. Daarom ontwikkelt en produceert Swiss Sense bedden waar design en slaapcomfort samenkomen.

Eindeloos veel mogelijkheden voor een persoonlijk bed
De nieuwe generatie bedden valt op door de oneindige, individuele keuzemogelijkheden. Een tot in detail uitgewerkt modulair systeem biedt de mogelijkheid om in een aantal eenvoudige stappen, een persoonlijk bed samen te stellen. Door te kiezen voor je eigen stijl, maatvoering, matrassen, kleuren, stof- of ledersoorten ontstaat een individueel resultaat. De hoofdborden, kleur- en stofmogelijkheden en de bedpoten zijn bepalend voor het uiterlijk van het bed. Terwijl matrassen en topmatrassen juist weer veel invloed hebben op het slaapcomfort en individuele ondersteuning.

Op de Woonbeurs 2014 presenteren de beddenmakers van Swiss Sense een nieuwe generatie bedden. Dit betreft de noviteiten uit de Lifestyle-, Sense-, Capella- en Royal-collectie.

Lifestyle De Lifestyle-collectie wordt aangevuld met 7 nieuwe modellen. Deze trendy collectie kenmerkt zich door haar slanke en eigentijdse design. Iedereen die jong van geest is, zal gecharmeerd zijn van deze collectie. Een ander bijzonder karakter van deze collectie is de diversiteit van hoofdborden; genopt, strak of een hoofdbord met lijnenspel. De collectie bevat diverse stof- en kleurmogelijkheden in deze collectie.

Sense
Nieuw in de Sense-collectie zijn de modellen Sense 175, 310 en 415. De bedden uit deze collectie zijn opgebouwd uit 2 of 3 lagen en vinden door hun neutrale vormgeving in ieder soort slaapkamer een bescheiden plek die altijd garant staat voor optimaal slaapcomfort.

Capella
De Capella collectie kenmerkt zich door de landelijke stijl. De vormgeving is met veel oog voor detail samengesteld. Welk hoofdbord ook wordt gekozen het resultaat is altijd een sfeervol en authentiek bed dat iedere slaapkamer verandert in paradijs om van te dromen.

Royal
Met de noviteiten uit de Royal collectie wordt je ondergedompeld in luxe. Royal Magnus, Imperial en Experia zijn het neusje van de zalm. Deze klasse boxsprings zijn vervaardigd uit hoogwaardige en natuurlijke materialen zoals Talalay® latex, wol en katoen. Elk materiaal heeft zijn unieke eigenschappen en is met de grootst mogelijke zorg geselecteerd. Met de geavanceerde technieken ‘pullbacksysteem’ of het ‘massagesysteem’ krijgen de boxsprings een royale toevoeging.

Eigenschappen
Een Swiss Sense bed biedt een optimale lichaamsondersteuning, uitstekende ventilatie en heeft een goede vochtregulatie. Allemaal eigenschappen die van invloed zijn op een goede, comfortabele nachtrust en tevens een bijdrage leveren aan ontspanning en gezondheid. Er zijn vlakke en elektrisch verstelbare boxsprings voorzien van een pocketvering of bonellvering interieur. Een elektrisch verstelbare boxspring wordt standaard geleverd met draadloze bediening en kan worden uitgevoerd met een massagesysteem met revitaliserende werking. Swiss Sense ontwikkelde een uniek systeem waarbij de meegeleverde pocket+ matrassen geïntegreerd zijn in het frame waardoor deze netjes op hun plaats blijven liggen. De matrassen zorgen voor een stabiele ondersteuning en zorgt in combinatie met de topmatras voor een optimaal ligcomfort.

Accessoires
Inspelend op de huidige trends waarbij de complete inrichting van de slaapkamer centraal staat, biedt Swiss Sense ook bijpassende accessoires zoals bedlampjes, hang- en vloerlampen, nachtkastjes, voetenbanken, stoelen en vloerkleden. Swiss Sense werkt hierin onder andere samen met het bekende merk Zuiver.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners