1261
my SUITE harmony

Met de nieuwe SUITE harmony van hülsta doet rank en decent boxspring-design intrede in de slaapkamer. Terwijl klassieke boxspringbedden vaak volumineus en dominant ogen, is SUITE harmony decenter en ranker van karakter. Het design en de vlakkere box harmoniëren met elke slaapkamerinrichting.

 

Keuzemogelijkheden
Bij SUITE harmony houden drie verschillende hoofdborden rekening met ieders persoonlijke smaak: wie van minimalistisch en elegant houdt, kiest het hoofdbord met elegante sierlijst in hoogglanzend chroom of mat RVS. Mooie accenten biedt het gestoffeerde hoofdbord met stiknaad en boordsel. Het functionele hoofdbord van SUITE harmony kan gemakkelijk in relaxpositie worden uitgeklapt. Voor de stoffering van de boxen en alle hoofdborden kan gekozen worden uit de hele my SUITE home boxspring-stofcollectie. Voor detailliefhebbers biedt SUITE harmony bovendien accessoires zoals designpoten in mat RVS of chroom-hoogglans. Door de schuin geplaatste poten oogt het ranke boxspringbed nog luchtiger. Het optionele LED-leeslampje is niet alleen handig, het geeft ook een warme uitstraling. Betrouwbare hülsta-kwaliteit voor verkwikkende slaap
hülsta beschikt over decennialange ervaring bij het ontwikkelen van slaapsystemen. Deze knowhow is ook bij SUITE harmony gebruikt: de box met in 7 zones opgedeelde vlakke tonvormige micropocketveren, die een goede puntelasticiteit, lichaams- en wervelkolomondersteuning biedt, zorgt voor een goede nachtrust. Dankzij de open onderveringsbox waarborgt de boxspring optimale luchtcirculatie voor een perfecte klimaatbeheersing. Met de box kunnen zes matrassen van beproefde hülsta-kwaliteit worden gecombineerd, een visco- of koudschuimtopper completeert het my SUITE harmony slaapconcept.

Over hülsta:
hülsta, in 1940 in het Münsterlandse Stadtlohn opgericht, is onbetwist het bekendste Duitse meubelmerk. Het bedrijf bezit meer dan 220 patenten en het staat garant voor hoge kwaliteit en exclusief design made in Germany. hülsta staat bekend om innovatieve inrichtingsconcepten in de segmenten wonen, slapen, dining, hal, individuele slaapsystemen en soundmeubels. Het behoort tot de filosofie van het bedrijf om mens en milieu te beschermen en zuinig met hulpbronnen om te springen. Voor uitstekende prestaties op het gebied van design, functionaliteit en duurzaamheid werd hülsta al vaak met prijzen onderscheiden. hülsta houdt de meeste stappen in het productieproces in eigen hand, waardoor het mogelijk wordt om individuele wensen van klanten te verwezenlijken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners