1872
‘Eric Kuster Stijl’ bij Bosch Bedding

Het is misschien wel dé slaapkamertrend van dit moment, de Eric Kuster Stijl. Met deze stijl krijgt je slaapkamer een prachtige en luxueuze uitstraling. Wie wil dat nou niet?! Bij Bosch Bedding begrijpen wij dit maar al te goed en daarom hebben wij een speciaal assortiment voor jou geselecteerd. Maak indruk in de slaapkamer met ‘Royal by Bosch Bedding’!

Wat is de Eric Kuster Stijl? 

Je hebt vast wel eens van de Eric Kuster Stijl gehoord, maar wat maakt deze stijl zo uniek? Wij leggen het je graag uit!

Je krijgt het gevoel dat je iedere dag doorbrengt in een vijfsterrenhotel. Dit is precies waar deze stijl voor staat en gaat. Je profiteert van ultieme luxe, maar dan thuis!De stijl herken je aan de luxe stofferingdoor bijvoorbeeld een ‘velvet’ bekleding.Daarbij wordt de Eric Kuster Stijl getypeerd door kleuren als grijs, zilver of goud, maar ook kleuren zoals donkerblauw of donkergroen. Naasthet gebruik van deze rustige kleuren gebruikt men vaak opvallende accessoires.

Uitstraling 

De Eric Kuster Stijl is luxueus, elegant en straalt exclusiviteit uit. Het voelt alsof je samen met je partner door Parijs loopt richting jouw luxe hotelkamer. Het echte ‘hotel gevoel’ komt naar boven. Wat is het eerste waar je aan denkt bij een hotelkamer? Precies, het bed! Dit is vaak een luxe en comfortabele boxspring.

Een boxspring wordt door veel mensen gezien alseen comfortabeler slaapsysteem dan een bed met lattenbodem. Kenmerkend voor deze boxspring is het gebruik van de verschillende onderdelen. Deze bestaat uit de basis die wordt gevormd door twee onderboxen op pootjes. Boven op de onderboxen ligt één heel matras of twee losse matrassen die is voorzien van een topmatras voor extra ligcomfort.

Norwich-HB-detail-640x640.jpg

Het laatste en misschien wel het belangrijkste onderdeel van een boxspring waar voornamelijk de ‘Eric Kusterstijl’ naar voren komt, het hoofdbord. Standaard heeft een boxspring vaak een vlak en klein hoofdbord, dit zie je natuurlijk nooit in een hotel. Hier worden vaak boxsprings met grote, luxe en unieke hoofdborden gebruikt. Om dit luxe gevoel thuis te ervaren, heeft Bosch Bedding een unieke lijn met boxsprings uitgebracht: Royal by Bosch Bedding. Maak indruk in de slaapkamer met de Royaal Boxsprings van Bosch Bedding!

Astoria-640x640.jpg

De nieuwe slaapkamer

Ben jij overtuigd en is je slaapkamer toe aan een make-over? Ga voor deze prachtige stijl. Wees uniek, ga voor comfort en maak indruk! Kun je niet wachten om je slaapkamer opnieuw in te delen? Bekijk dan nu het gehele assortiment van Bosch Bedding, vanaf oktober verkrijgbaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners