1561
De fraaiste steigerhouten meubelen maak je zelf

Steigerhouten meubelen geven je huis of tuin een no-nonsense uitstraling. Tegelijkertijd komt het verweerde hout stoer en sfeervol over. Een flinke prestatie voor een product dat in eerste instantie dienst heeft gedaan als steigerplank in de bouw. Dat steigerhouten meubelen historie en robuustheid uitstralen, is te danken aan het Douglashout, dat zeer langzaam en prachtig verweerd raakt. Reden genoeg om op zoek te gaan naar originele steigerhouten meubelen. Of om deze zelf te bouwen!

 

Extra stoer: een steigerhouten bed met bureau

Kinderen voelen zich ook thuis bij steigerhouten meubelen. Niet verwonderlijk: als je dit steigerhouten bed met bureau ziet, zou je zelf ook bijna enthousiast via het trappetje in bed klimmen. Bovendien is een steigerhouten bed met bureau een slimme ruimtebespaarder. Door het steigerhouten kinderbedden af te laten werken met een met transparante beits, white wash, grey wash of black wash, geef je hem een een eigen unieke look.

Zelf maken?

Het duurt niet lang voordat je zelf ideeën krijgt voor een steigerhouten meubel. Meestal naar aanleiding van iets dat je op internet of in een woonblad hebt gezien. Dan zie je je eigen boekenkast, bed of tuinmeubel al voor je. Gelukkig is het in elkaar zetten van je eigen steigerhouten meubelen niet moeilijk. Met slechts wat deskundig advies en het juiste steigerhout kom je ver. Op zijn minst is het een leuk, leerzaam en inspirerend bouwproces.

Met de blik van een vakman

Als je ook zelf een meubel wilt bouwen, ben je bij VanLonden.com aan het goede adres. Je kunt bij ons losse authentieke steigerplanken kopen. Ook nieuwe behoren tot ons assortiment. Onze steigerplanken liggen altijd droog en we hebben altijd voorraad. Wij raden aan om planken op maat te laten zagen. Dit kost weinig en bespaart je het minst leuke onderdeel van het bouwproces. Ook zijn de planken al geschuurd. Als specialist helpen wij je graag bij je doe-het-zelf project. Onze vakmannen kijken en denken kritisch met je mee. Het resultaat is er naar: je eigen professionele steigerhouten meubel. Heb je planken nodig of heb je hulp nodig bij je idee? Stuur dan een mail naar dennis@vanlonden.com of bel naar 06-16962053.

 

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners