2407
Gratis proefslapen op Comforda
Gepubliceerd: 16-06-2016 Laatste update: 23-03-2018

Wat niemand eerder in Nederland deed, doet Comforda wel! Deze fabrikant introduceert het ‘one fits all matras’, een revolutionair traagschuim matras van Nederlandse makelij dat je 14 dagen gratis mag uitproberen. Zonder aanbetaling of betaalverplichting. Hoe uniek is dat? Het concept was eenvoudig: maak het beste matras tegen een betaalbare prijs, lever enkel één model matras in verschillende maten en zorg voor een snelle levertijd waarbij het matras gratis is uit te proberen. En… dat is gelukt! Een Comforda matras bestel je via de website www.comforda.com en wordt per post in een handzame doos, niet veel groter dan je nachtkastje, toegestuurd. Vanaf nu hoef je dus niet meer een uur de winkel in om een keuze te maken uit één van de vele matrassen die voldoet aan je eisen. En dan hebben we het nog niet eens over het vervoer van zo’n onhandelbaar groot matras…

 

Een matras moet je echt langer uitproberen
Wist je dat we ongeveer een derde van ons leven slapend doorbrengen? Toch koop je niet ieder jaar een matras. Ben je aan een nieuwe toe, dan trek je er wel de tijd voor uit om tot de juiste beslissing te komen. Maar hoe moeilijk is het om in een beddenspeciaalzaak, waar zo'n 35 verschillende modellen worden aangeboden en de prijzen fors zijn, een keuze te maken uit al die matrassen. Alleen een paar minuten proefliggen is vaak niet voldoende. Een matras moet je echt wat langer kunnen uitproberen. Daarom mag je bij Comforda maar liefst 14 dagen gratis een matras uitproberen. Gewoon bij je thuis, waar je het slapen optimaal beleeft. Als het je bevalt, betaal je pas na 14 dagen. Toch niet helemaal overtuigd? Dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald.

Ga een rustige nacht tegemoet
Een matras van Comforda is opgebouwd uit twee lagen. De toplaag bestaat uit de nieuwste generatie traagschuim, een combinatie van gelmoleculen en luchtdoorlatend schuim. En… of je nu op je rug of buik slaapt, licht of zwaar bent of jong of oud, het matras vormt zich direct naar je lichaam. Zo wordt de druk goed verdeeld en verdwijnen vervelende drukpunten waardoor je het gevoel hebt dat je zwevend slaapt. Voordeel hiervan is dat je minder de neiging hebt om te woelen en een rustige nacht tegemoet gaat. De basis van het matras bestaat uit een 16 centimeter dikke, stevige en veerkrachtige laag van het High Resilence foam. Dit biedt je lichaam de optimale steun en voorkomt doorzakken en pijn in de rug. Daarbij zorgt het matras voor een uitstekende ventilatie, dit in tegenstelling tot de oudere traagschuim matrassen. Resultaat: een hygiënisch en aangenaam slaapklimaat. Wie wil dat nu niet? NASA
Het traagschuim matras is revolutionair op het gebied van slapen. Het is in de jaren zeventig ontwikkeld door NASA onder de naam T-foam. Het werd echter niet in de spaceshuttles gebruikt, maar later opgepikt door bedden- en matrassenfabrikanten die het verder door ontwikkelden. Het nieuwste traagschuim matras van Comforda bezit drie eigenschappen (drukverdeling, ondersteuning en ventilatie) die in combinatie met elkaar voor een optimaal slaapcomfort zorgen. Je ligt niet alleen heerlijk, maar bovendien wordt de natuurlijke lichaamshouding perfect ondersteund. Niet voor niets maken veel ziekenhuizen en verpleeghuizen dan ook veelvuldig gebruik van traagschuim matrassen.

Voorkomt huisstofmijt en andere allergieën
De elastische hoes van het Comforda matras is voorzien van Adaptive-, Purotex technologie en een Airbreeze onderkant. Adaptive technologie betekent dat de hoes reageert op lichaamswarmte. Wanneer je lichaam de hoes verwarmt, doet de Adaptive behandeling zijn werk: het verdampt zweet en houdt je lichaam droog. Dit werkt verkoelend. Purotex bestaat uit 100% natuurlijke probiotica die zijn toegevoegd aan de hoes. Deze komen vrij bij beweging en gaan huisstofmijt en andere allergieën tegen. De onderkant van de matrashoes is voorzien van Airbreeze, een honingraatstructuur die zorgt voor optimale ventilatie en antislip. De elastische hoes is uiteraard afritsbaar en hierdoor gemakkelijk te wassen en te vervangen.

Prijs en verkrijgbaarheid
De matrassen van Comforda worden in Nederland geproduceerd en zijn vanaf € 449,- online te bestellen via de website www.comforda.com. Omdat er niet wordt gewerkt met tussenschakels kan Comforda een matras leveren tegen een scherpe prijs in combinatie met een uitstekende kwaliteit. Wel tot 50% goedkoper dan vergelijkbare matrassen. Het ontbreken van tussenschakels zorgt ook voor een kortere levertijd. Bij alle veelvoorkomende maten geldt dan ook: vandaag besteld, morgen in huis. Heb je een bed met een afwijkende maat? Geen probleem! Het matras wordt dan op maat voor je gemaakt, wat iets meer tijd in beslag neemt.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide