2311
Boxspring bed

Het grootste deel van je leven breng je door in bed. Daarom is het ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat je deze uren zo comfortabel mogelijk doorbrengt. Of je nou veel ligt te woelen en te draaien of juist een hele rustige slaper bent, een goede nachtrust zorgt ervoor dat we overdag lekker veel energie en een goed humeur hebben! De keuze voor een goed bed is daarom zeker geen overbodige luxe.

 

Tegenwoordig is de keuze in bedden en slaapsystemen bijna niet meer te overzien. Toch kunnen we bedden in drie hoofdgroepen verdelen; : conventionele bedden, boxspring bedd en en waterbedden. Conventionele bedden zijn bedden bestaande uit een ledikant met daarin een bedbodem en een matras of een losse bedbodem met een matras. Een waterbed is gevuld met water en een boxspringbed is ook wel bekend als het zogenaamde hotelbed. In dit artikel gaan we wat dieper in op het boxspringbed.

Wat is een boxspringbed Een boxspringbed is een box met daar bovenop een matras en topdekmatras. De vulling van de box kan bestaan uit een harde box, Bonellvering of pocketvering. Een boxspringbed heeft een wat luxere uitstraling door het elegante massieve houten frame, het hoofd en voetenbord en de pootjes.

Het matras op een boxspringbed kan verschillen. Vaak wordt een pocketvering matras gebruikt maar soms zijn de matrassen gemaakt van koudschuim of traagschuim. Het topdek matras wat hier bovenop ligt zorgt voor extra comfort en ondersteuning zodat een goede nachtrust verzekerd is.

Boxspringbedden zijn verkrijgbaar in één- of tweepersoons bedden en ook kan je kiezen of je een vlakke of elekstrisch verstelbare boxspring wenst. Zeker als je het belangrijk vind om het bed in hoogte te verstellen is een elektrisch verstelbare boxspring een goede optie!

Omdat boxspringbedden in veel verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar zijn is er voor iedere slaapkamer wel een passende boxspring te vinden.

Ben jij op zoek naar een bed met nèt een beetje extra, neem dan eens een kijkje op de website van boxsprings.nl. Zij hebben een ruime keus in boxspringbedden en boxspringaccessoires.

Welterusten.... slaap lekker!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners