1632
Vi Spring bed

De Britse luxe beddenfabrikant Vi-Spring heeft op de prestigieuze IMM-beurs in Keulen twee nieuwe modellen geïntroduceerd: de Marquess Supreme en de Coronet Supreme. Deze modellen bevatten, zoals de andere modellen uit de Vi-Spring collectie, alleen 100% natuurlijke materialen en zijn volledig met de hand gemaakt.

De Marquess Supreme is uitgerust met twee lagen veren, van elk meer dan 350 veren/min ingenaaide pockets, en telt daarnaast ook drie rijen zijnaden. Het matras wordt met de hand gestoffeerd, waarbij een mengeling van de allerbeste natuurlijke materialen wordt gebruikt, waaronder lamswol, katoen en zijde. In de dubbele veren reeks, is de Marquess Supreme een steviger alternatief voor de comfortabele Tiara en Tiara Supreme modellen van Vi-Spring.

De Coronet Supreme is uitgerust met één verenlaag van meer dan 500 veren/min ingenaaide pockets en wordt gestoffeerd met pure lamswol en katoen. In de enkele veren reeks is de Coronet Supreme een perfect alternatief voor het Regal Supreme model van Vi-Spring.

Beide modellen bestaan, zoals alle Vi-Spring bedden, voor 100% uit natuurlijke materialen zoals katoen, kokosvezel, lamswol, kasjmier, mohair en zijde. De nieuwe modellen bevatten geen paardenhaar, maar dit is vervangen door een gelijkwaardige mix van materialen om te zorgen voor een zelfde comfort.

Mike Meehan, directeur van Vi-Spring: "Bij het ontwerpen van de Marquess Supreme en de Coronet Supreme hebben we opnieuw al onze expertise en ervaring toegepast, om te zorgen voor het beste comfort. Onze aanpak zorgt ervoor dat we bedden maken zonder concessies te doen. We streven er dan ook naar om al onze klanten slaapcomfort te bieden dat hun leven zal veranderen."

Om perfect comfort en ondersteuning te garanderen, worden de Marquess Supreme en de Coronet Supreme, net zoals alle andere Vi-Springs, met de hand gemaakt door ervaren vakmensen in het atelier in het Groot Brittannië. Vi-Spring staat voor service op maat: er is keuze uit meer dan 50 verschillende stoffen uit de Vi-Spring-collectie om de matras, de boxspring en het hoofdeinde te bekleden. Of, indien gewenst, kan een door de klant geleverde stof worden gebruikt, die volledig aansluit bij het eigen interieur


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners