842
Vi Spring bed

De Britse luxe beddenfabrikant Vi-Spring introduceerde voor het eerst twee nieuwe limited edition ontwerpen. Wegens het grote succes hiervan, komt Vi-Spring dit najaar opnieuw met twee exclusieve ontwerpen, bekleed met nieuwe stoffen in nieuwe kleuren.

De Limited Edition Zirkona combineert zuivere lamswol, paardehaar en mohair, en biedt zo het allerbeste op het vlak van comfort en steun. Deze natuurlijke vullingen worden vervolgens vermengd met zachte, zijdeachtige bamboevezels, die in de textielindustrie bekend zijn staan om hun antiallergische en antibacteriële eigenschappen.

De Limited Edition Aragoni is opgevuld met handgekaard paardenhaar, lamswol, katoen en kasjmier. Gecombineerd met de meer dan duizend veren in honingraatstructuur staat dit garant voor een perfecte nachtrust.

Beide limited edition bedden zijn verkrijgbaar met een bekleding in stoffen van topkwaliteit uit de collectie van Casamance. Aanvullend zijn er ook twee luxekussens en een dubbelzijdige plaid beschikbaar, met stof uit de collectie van Verilin, net zoals Casamance een belangrijke Vi-Spring partner.

Voor de Vi-Spring Limited Editions kan gekozen worden uit Casamance stoffen in twee verschillende patronen, en in een breed scala van eigentijdse kleuren. Mineral is een dik geweven linnen in vijf tinten: donkergrijs, wit, beige, nachtblauw en chocoladebruin. Houston is een fijn geweven linnen dat beschikbaar is in 10 verschillende aarde- en natuurkleuren, waaronder beige, zandtinten, chocoladebruin en antracietgrijs. De divans en het hoofdeinde worden bekleed met eenzelfde stof, in de kleur die zelf gekozen kan worden. Bij beide limited edition ontwerpen kan gekozen worden uit het gehele assortiment aan hoofdeinden. Het resultaat is een stijlvolle creatie, die gemakkelijk aan elke slaapkamer aangepast kan worden.

Joop Groos, directeur van Vi-Spring Europe: Vi-Spring heeft inmiddels meer dan een eeuw expertise en ervaring in het vervaardigen van bedden. Wij hebben de filosofie dat de keuze van het juiste bed een ervaring kan zijn die je leven echt verandert. Deze twee Limited Edition ontwerpen belichamen het luxueuze comfort, de steun en de stijl waar de bedden van Vi-Spring bekend om staan. Tegelijk bieden ze de consument een kans om te genieten van een exclusief en betaalbaar ontwerp. De ontwerpen zijn maar gedurende een beperkte periode verkrijgbaar, maar bieden gegarandeerd jaren perfecte slaap


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners