1196
Kuperus bedden

Puur natuur, meer dan 100 jaar vakmanschap, authentiek Nederlands en tegelijk maatwerk voor de hedendaagse mens. De combinatie van deze factoren heet Kuperus. Een puur Nederlands kwaliteitsproduct gemaakt om met open ogen van te dromen. Of om prinsheerlijk in te slapen.

Diep in landelijk Twente worden bedden nog handgemaakt. Alleen puur natuurlijke materialen zoals paardenhaar, gekaarde katoen en zuiver wol worden daarvoor gebruikt. Elk bed wordt afgestemd op de persoonlijke wensen van de toekomstige eigenaar. Hier is elke klant koning. En zelfs de koning klant, getuige het predikaat Hofleverancier.

Ambachtelijk vakmanschap
Trend is de nieuwe bewustwording. Bij bedden gaat het om het innerlijk en om een mens- en milieuvriendelijk product. Natuurlijke materialen en puur ambachtswerk staan daarvoor garant. En een bed met goed karakter is de basis voor een optimale productiviteit overdag. En wie voor het slapen gaan ook nog wat wil dagdromen kiest voor een bed dat helemaal past bij eigen idee en inrichting. De Kuperus bedden kunnen met een keur aan stoffen en leersoorten worden bekleed. Kwestie van kunnen kiezen. Of van zelf aanleveren, want ook dat is mogelijk.

Durver of dromer
Durvers wijken af in kleur en kiezen voor warm oranje, butterscotch of zelfs warm rood. Landelijke types kiezen blauw, bordeauxrood of zachte bruintinten. En voor wie houdt van het buitengevoel is er een mooie groenmelange. Licht grijs met pastels is voor de dromers onder ons. Voor iedereen de mogelijkheid om te kiezen voor een eigen combinatie, de setting voor het juweel waar het eigenlijk om gaat: Het handgemaakte binnenwerk van het Handgemaakte Kuperus slaapsysteem.

Opbouw bed en matras
Er zijn vier uitvoeringen. Basis is een degelijk massief houten frame, vervaardigd van de hoogste kwaliteit langzaam groeiend grenen, met maar liefst 25 jaar garantie op veer- en framebreuk. Op dit frame bevinden zich 2 lagen veren. De onderste laag is een Bonell veer, gescheiden door een jute drukverdeler volgen dan de pocketveren, leverbaar in soft, medium, firm en extra firm. Als toplaag wordt hoogwaardig zuiver paardenhaar verwerkt met daarop gekaarde katoen. Op de box volgt de keuze tussen drie topmatrassen: met een kern van paardenhaar een kern van natuurlatex in soft, medium, firm en extra firm, of met een kern van minipocketveertjes. De kern wordt afgedekt met paardenhaar en katoen. Superdeluxe en daarmee het paradepaardje uit de Kuperus-stal, bestaande uit een box, een losse matras met als kern pocketveren van 18 cm en daarop een topmatras naar keuze. Mede door die extreem lange pocketveer is dit slaapsysteem ongekend comfortabel. De afwerking is, karakteristiek voor Kuperus, van 100% natuurlijk paardenhaar en gekaarde katoen. Extra is de zuiver wollen tussenlaag, tussen box en matras die zo zacht en dik is dat elke nacht borg staat voor het optimale nestgevoel.

Natuurlijk Nederlands
Alle Kuperus bedden worden in Nederland gefabriceerd. Mochten zich - maar dat is bijna onwaarschijnlijk - problemen voordoen, dan is de service zo geregeld.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners