4382
Bedden en meer: het leasen van een boxspring
Gepubliceerd: 19-06-2016 Laatste update: 05-12-2020

Een goede nachtrust vormt de basis van een goede gezondheid. Als je goed slaapt is de kans groter dat ook je weerstand, mentale veerkracht en conditie naar wens zijn! Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Om te beginnen met een comfortabel bed dat je lichaam ondersteunt tijdens het slapen. Een goed bed is de investering meer dan waard. Droom jij al jaren van een heerlijke boxspring in de slaapkamer, maar houdt de hoge aankoopprijs je tegen? Dan is het leasen van een boxspring de ideale oplossing.

 Soorten bedden
Bedden zijn globaal onder te verdelen in drie soorten: 

Conventionele bedden
Het conventionele bed of “ledikant”bestaat uit een ombouw met daarin een bedbodem, waarop het matras ligt. Je hebt volop keuze hierin: van een lattenbodem tot een spiraalbodem, van een houten tot stalen ombouw, en van een zacht tot een hard matras.

inspiratiebrochures1.png

Boxsprings
Een boxspring is de benaming voor een compleet bedsysteem en staat ook wel bekend als een “hotelbed”.Op de boxspring zelf leg je een matras en topmatras. Boxsprings zijn erg populair vanwege de stijlvolle uitstraling én het heerlijk verende onderstel, dat voor veel slaapcomfort zorgt. 

Waterbedden
Een waterbed ondersteunt je lichaam op elke plaats, hoe je ook gaat liggen. Hoewel dit voor veel mensen het ultieme comfort geeft, heeft een waterbed ook veel nadelen. Zo moet je het water verwarmen en daar heb je extra kosten aan. Ook vraagt dit type bed om regelmatig onderhoud. 

Boxspring leasen 

Als je aan verschillende mensen vraagt wel type bed ze het liefst in hun slaapkamer zouden zetten, komen de meesten toch uit op een boxspring. Helaas gooien de hoge aanschafkosten vaak roet in het eten. Een boxspring is nogal een investering, en dat komt natuurlijk lang niet altijd uit.   

Maar er is een manier om tóch van een nieuwe boxspring te genieten zonder daarvoor eerst een paar jaar te moeten sparen! Je kunt tegenwoordig namelijk een boxspring leasen. De boxspring is volledig nieuw en wordt zelfs voor jou op maat gemaakt; het grote verschil is dat je maandelijks een lease bedrag betaalt in plaats van in één keer een hele grote som.  

Hoe werkt dat? Stel je persoonlijke boxspring samen; precies zoals jij dat wil, en precies passend voor jullie slaapkamer. De boxspring wordt met de hand op maat gemaakt en gratis thuisbezorgd. Je betaalt hiervoor maandelijks een vast, laag bedrag en hebt 5 jaar tevredenheidsgarantie. Zo kun je zónder hoge aanschafkosten toch jarenlang genieten van een heerlijke nachtrust!

 

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide