1262
Auping Royal

Het stijlvolle design, de kwalitatief hoogwaardige materialen en de nauwkeurig afgewerkte details geven de Auping Royal koninklijke allure. Alle ingrediënten voor optimaal persoonlijk slaapcomfort komen in de nieuwe Royal samen. Het bedmodel is voorzien van de modernste technieken die het slapen nog comfortabeler maken. Een persoonlijk tintje hoeft daarbij niet te ontbreken. In de Auping Royal kan een ieder zijn voorkeur laten spreken. Zo is het bedmodel verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan het worden gecombineerd met hoogwaardige stoffen van onder andere Kvadrat. De Royal wordt daarmee een ware blikvanger in de slaapkamer.

Individueel slaapcomfort tot op detailniveau Tot op detailniveau ademt de nieuwe Royal persoonlijk slaapcomfort. De automatische comfortzone in de spiraalbodem van het bed, ter hoogte van de schouders, past zich aan naar de slaappositie. De schouders worden beter ondersteund, met als resultaat een juiste ligging, een optimale slaaphouding en een ontspannen nachtrust. Omdat partners vaak verschillen in lengte, is het bed af te stellen op de persoonlijke bovenbeenlengte (Individueel Maat Systeem). Ook zitten in bed wordt een stuk comfortabeler: de eXtra Back Support (XBS) techniek zorgt in deze positie voor subtiele ondersteuning van de onderrug. De Royal maakt het mogelijk om in de eigen slaapkamer op topniveau uit te rusten.

De Royal is verkrijgbaar in een vlakke, 2-motorige en 5-motorige uitvoering. In het geval van een 5-motorige uitvoering kunnen hoofd-, rug- en onderrugsteun, bovenbeen- en voetendeel onafhankelijk van elkaar worden versteld. Voor het elektrisch verstellen van het bed wordt gebruik gemaakt van een gebruiksvriendelijke handset. Deze door Auping ontworpen handset heeft naast het verstellen van het bed meerdere functies. De handset is voorzien van een geïntegreerde wekker en een memory functie waar met één druk op de knop de gewenste verstelpositie wordt bereikt. Daarnaast is het basisstation van de handset voorzien van een lamp met een wake-up functie. Dit zorgt voor een natuurlijke manier van ontwaken.

Stijlvol in kleuren en accessoires De Auping Royal is verkrijgbaar in drie kleuren en kan worden gecombineerd met verschillende hoogwaardige stoffen en afwerkingen. Er is keuze uit drie framekleuren: rustgevend Pure White, stijlvol Deep Black en luxe Sparkling Bronze. De framekleuren zijn te combineren met een hoofdbord in drie stof-, drie leder-look- en twee houtkleuren. Het uiterlijk van de Auping Royal is geheel naar ieders wens aan te passen. Een kliksysteem maakt de bekleding van de poten gemakkelijk te vervangen door een andere stofkleur. De stoffen zijn onder andere afkomstig van het gevestigde stoffenmerk Kvadrat.

Het bed is verder uit te breiden met leeslampjes, een hoofdbord en nachttafeltjes. De optionele vloerverlichting zorgt in het donker voor een subtiele verlichting onder het bed. Door de sensoren wordt het licht automatisch ingeschakeld, waarmee het makkelijker is om ´s nachts in en uit bed te stappen. Daarnaast zorgt het Slide Back-systeem ervoor dat wanneer het rugdeel versteld wordt, het zit- en liggedeelte evenredig meebewegen naar achteren. Het nachttafeltje blijft zo altijd binnen handbereik en het leeslampje bevindt zich op deze manier op de juiste positie. Handig tijdens het lezen van een boek.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners