2973
slaapkamer
Gepubliceerd: 01-01-2012 Laatste update: 27-04-2017

Bijna iedereen houdt van het comfortabele slapen op een boxspring. Maar niet iedereen houdt van de vormgeving. Speciaal voor die mensen introduceert Auping nu de Auping Bambu. Een aanwinst voor wie van een minimalistische vorm houdt, maar ook van het comfortabele slapen op een boxspring.

Onmiskenbaar oosters
De Japanners zijn de onbetwiste meesters van de minimalistische vorm. Zij inspireerden ontwerpstudio Kommer Kors tot de creatie van de Auping Bambu. De hoekige, kubistische vorm, in combinatie met het bamboe-fineer waarmee hoofd- en voetbord zijn bekleed, geven de Auping Bambu dan ook een onmiskenbaar oosters tintje. De hoekigheid van de vorm contrasteert fraai met het weelderige slaapcomfort van de boxspring.

Veel stylingmogelijkheden
Hoofd- en voetbord van de Auping Bambu zijn met bamboe gefineerd. De sierlatten links en rechts onderaan de zijkant van de boxspring zijn uit hetzelfde materiaal en zorgen daarmee voor een sterke visuele eenheid. Hoofd- en voetbord zijn aan de binnenkant bekleed met twee strakke 14 cm dikke kussens. Zo ontstaat een strak gelijnd bed, tijdloos van vorm, met een Japanse sfeer. De bijpassende nachtkastjes en hockers trekken die sfeer verder in de slaapkamer door. Het bamboe-fineer kan licht of donker worden uitgevoerd en kussens en hockers kunnen met elke willekeurige stof uit de Auping-collectie worden bekleed. De consument heeft dus een zee aan stylingmogelijkheden.

Extra geborgenheid
De Auping Bambu kan naar believen worden gecombineerd met twee vlakke of twee verstelbare boxsprings uit de Auping-collectie. De kussens aan hoofd- en voeteneind geven nog een extra gevoel van geborgenheid.

Duurzaam ondernemen
Bamboe is niet alleen een decoratief materiaal, maar ook een zeer snel groeiende natuurlijke grondstof, waarvan het gebruik duurzaam en ecologisch is. Daarmee past het in het Auping-beleid om producten van onbesproken herkomst in de markt te zetten.

Auping exclusiviteit
De Auping Bambu is alleen leverbaar via de Auping Vision dealers en de single brand Auping Plaza stores. Kijk voor adressen op www.auping.nl. Een complete boxspringcombinatie Bambu, in de maat 180x210 cm stofgroep 2, met 2 vlakke Mirjam boxsprings en 2 Tamora boxspringmatrassen, Bambu hoofd- en voetbord, met sierlat, kost € 4.995,-. Maar Bambu is te combineren met elke andere boxspring en boxspringmatras van Auping.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide