1280
Swiss Sense

Swiss Sense heeft voor iedereen een passend antwoord op het gebied van slaapcomfort. Niet iedereen heeft hetzelfde wensenpakket voor zijn of haar nachtrust. De matraskeuze is onder andere afhankelijk van iemands gewicht. Maar als men kampt met slaap- en/of gezondheidsproblemen vraagt dat weer om een andere aanpak. Dit heeft niets met de stijl, kleur of uiterlijk van het bed te maken maar alles met het binnenwerk. Om aan ieders slaapwens tegemoet te komen levert Swiss Sense haar boxpring 333 in een Lifestyle variant en een Preventum variant. Deze laatste uitvoering is ideaal voor mensen die om medische redenen meer van een matras verwachten dan normaal.

Lifestyle 333
Een complete boxspring welke wordt geleverd met een gestoffeerd hoofdbord. Verder bevat het bed twee elektrisch verstelbare boxsprings met dubbele pocketveren in de kern. Het bed is verder voorzien van 5 ergonomische comfortzones en afgedekt met hoogwaardig comfortschuim. Daarnaast heeft het bed een luxe comfortschuim matrastopper.

Preventum 333
Wanneer men last heeft van slaapproblemen, rug- en nekklachten is de Preventum 333 een goed alternatief voor de Lifestyle 333. Qua vormgeving is de boxspring gelijk aan de Lifestyle 333, echter zijn bij dit bed hogere eisen gesteld aan het ligcomfort. De Preventum matrassen danken hun eigenschappen aan een combinatie van materialen. Elk matras bestaat uit een kern van hoogwaardig HR-schuim. Daarop ligt 8 cm drukverlagend viscoelastisch traagschuim. Het traagschuim reageert op gewicht en temperatuur en vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. Het resultaat is direct voelbaar: ondersteuning waar nodig, minder belasting van onderrug en nek, verbeterde bloedsomloop, sneller inslapen, minder draaien en woelen, rustiger en meer ontspannen slapen. Verder bevat de tijk Coolmax, wat de vochthuishouding reguleert. Dit materiaal transporteert het vocht naar de buitenlaag van de tijk en droogt sneller dan welke stof ook. Het derde materiaal, Silverness draagt bij aan een hygiënische en rustgevende atmosfeer. Bacteriën en huisstofmijt krijgen geen kans om zich te nestelen in of op het matras. Geurtjes worden geneutraliseerd, allergieën onderdrukt en gevoelige luchtwegen ontzien. Net als de Lifestyle 333 is de Preventum 333 standaard voorzien van infrarood besturing. Hiermee kan men zonder inspanning of moeite het bed verstellen in de gewenste houding. De bekledingsstof is verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners