824
Slaapkamer trends

Als dat nou eens zou kunnen? Elke nacht het comfort en de luxe ervaren zoals in een goed hotel. Dat kan! Met een boxspring breng je luxe en comfort naar je eigen slaapkamer. De boxspring wordt niet voor niets het hotelbed genoemd, want in een hotel moet je natuurlijk uiterst comfortabel slapen.

Wat maakt een boxspring zo comfortabel?
Officieel is een boxspring enkel de bedbodem (dus zonder matrassen en topdekmatras). Een boxspring is een houten of een metalen frame met daarop een binnenvering. De letterlijke vertaling is dan ook zeer treffend; een doos met veren. Als het ware is een boxspring een bedbodem en matras tegelijkertijd. Daardoor geeft een boxspring een perfecte ondersteuning, maar blijft door de binnenvering lekker flexibel en soepel. Mede door de binnenvering is een boxspring erg ventilerend en daarom ook erg hygiënisch. Want we verliezen gemiddeld een halve tot één liter vocht per nacht, een gedeelte verdampt en een gedeelte wordt opgenomen in je bed. Een goed ventilerend bed geeft vochtophoping en schimmelvorming geen kans.

Voor mensen die rugklachten hebben biedt een boxspring uitkomst. De binnenveren hebben een corrigerend vermogen op de slaaphouding, zodat je rug minder belast wordt. Een goed boxspring matras versterkt deze eigenschappen en maakt van de boxspring één van de meest comfortabele slaapsystemen. Met een boxspring ben je verzekerd van een heerlijke nachtrust, zodat je elke dag fris en boordevol energie aan een nieuwe dag kan beginnen.

Een boxspring met matras en eventueel aangevuld met topdek matras noemen we de complete boxspring.

Een complete boxspring van de Beddenkampioen
Dat het leven al duur genoeg is heeft de online slaapspecialist de Beddenkampioen goed begrepen. De Beddenkampioen heeft een collectie complete boxsprings die betaalbaar zijn voor iedereen. Een goede nachtrust kan nu dus voor iedereen vanzelfsprekend worden. De collectie bestaat uit zowel vlakke- als elektrisch verstelbare boxsprings. De complete boxspring collectie van de Beddenkampioen blinkt uit in een perfecte prijs kwaliteit verhouding. De complete boxspring Madrid is de voordeligste uit de Beddenkampioen collectie, een basic boxspring in een leuk trendy jasje. De meest luxe variantuit de collectie van de Beddenkampioen is de elektrische boxspring Rostock.

Boxspring Madrid
De complete boxspring Madrid is een basic uitgevoerde boxspring, voor de laagste prijs. Deze eigentijdse boxspring is verkrijgbaar in een zwarte leather look voor een stoere en robuuste uitstraling. De boxspring Madrid is er voor iedereen die betaalbaar en comfortabel wilt slapen in een stoere trendy slaapkamer.

Elektrische boxspring Rostock
De slaapkamer is voor velen niet alleen om te slapen. Maar menigeen leest graag de krant of een goed boek in bed en niet te vergeten de filmliefhebbers. Een mooie tv in de slaapkamer is tegenwoordig niet meer ongewoon. Maar kwel jezelf niet langer met die stapels kussens in je rug met als resultaat een stijf gevoel in je nek en rug. Met een elektrische boxspring is dat verleden tijd, met 1 druk op de knop lig of zit je in de meest comfortabele houding om te genieten van een ontbijtje, een mooi boek of een spannende film. Ondanks de hoge kwaliteit en de prachtige afwerking is de Rostock elektrische boxspring verrassend voordelig geprijsd. De Rostock boxspring geeft je slaapkamer extra allure en een luxueus gevoel. De warme en complete uitstraling van deze boxspring is perfect in te passen in elke slaapkamer.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners