787
6 tips bij het kopen van een boxspring

Een boxspring wordt door steeds meer mensen gekocht als alternatief voor een traditioneel bed met een lattenbodem. Meestal nadat zij op vakantie heerlijk in een boxspring hebben geslapen en benieuwd zijn of zo’n heerlijk bed een goede optie voor thuis is. Juist omdat een boxspring tegenwoordig zeer goed betaalbaar is stappen meer en meer mensen over op een boxspring.

 

Maar waar moet u nu allemaal op letten als u een boxspring gaat kopen?

Er zijn nogal wat mogelijkheden en opties. Hoe kiest u dan het juiste bed dat volledig bij uw wensen en behoeftes past? Hieronder vindt u handige tips die de keuze hopelijk een stuk makkelijker voor u maken.

Tip 1 - Afmetingen kamer en bed

Het is handig om vooraf goed in kaart te brengen wat de afmetingen zijn van uw kamer en wat de maximale afmeting is die uw nieuwe boxpring in deze ruimte in kan nemen. Verder is uw eigen lengte ook van groot belang. Bent u lang, dan heeft u misschien een andere maat bed nodig dan een gemiddeld persoon. Als u deze gegevens goed heeft uitgezocht en op papier gezet is dit een belangrijke eerste stap.

Tip 2 - Materiaal

De bedbodem van een boxspring is standaard gemaakt van stof. Dit geeft een heerlijk zachte en luxueuze uitstraling maar kan lastig zijn voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld huisstofmijtallergie. Voor veel mensen is deze stoffen bekleding geen enkel probleem, maar het kan vervelend zijn voor mensen die er wel last van hebben. Gelukkig is er voor deze groep een mooi alternatief en kan de bekleding van de boxspring aangepast worden naar een kunststof variant.

Tip 3 - Matras

Wat voor lichaamsondersteuning heeft u nodig? Dit hangt onder meer af van het lichaamsgewicht, de slaaphouding en of er eventuele rug- of nekklachten zijn. En slaapt u alleen of samen? Bij Beddenleeuw bieden wij u de keuze uit vier verschillende soorten matrassen, in diverse afmetingen, ieder met zijn eigen voordelen qua comfort en prijs.

Tip 4 - Toppers

U maakt uw boxspring helemaal compleet met een luxe topper naar keuze. U kunt kiezen uit een koudschuim topper, deze topper past zich uitstekend aan aan de temperatuur in uw kamer waardoor u geen last zult hebben van grote temperatuurverschillen in bed. Of een traagschuim topper, deze topper heeft een wat dichtere celstructuur waardoor het gemakkelijk warmte behoudt.

Tip 5 - Vlak of elektrisch verstelbaar model

Leest u veel in bed en/of kijkt u graag televisie? Dan kan een elektrisch verstelbare bodemhandig voor u zijn. Deze elektrisch verstelbare bodem op boxspring komt met een aantal aanvullende opties.

Tip 6 – Design

Tenslotte kiest u natuurlijk voor een design inclusief accessoires die goed bij uw slaapkamer passen, uit een vlak of elektrisch verstelbaar model, kijkt u goed naar uw te besteden budget en zijn boxsprings enorm duurzaam, wat een groot voordeel is.

Op Beddenleeuw kunt u door middel van zes eenvoudige stappen een complete boxspring samenstellen en uw ontwerp ook meteen bekijken. Zo kunt u uw gekozen stijl, comfort en budget nooit uit het oog verliezen. En omdat we de boxsprings hier in Nederland produceren, bieden wij u een snelle levering, de mogelijkheid om te personaliseren en natuurlijk een hele scherpe prijs.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners