1525
30 jaar persoonlijk slapen
Gepubliceerd: 05-10-2016 Laatste update: 23-03-2018

LeDorm-bedden worden sinds 1986 met veel passie in Nederland gemaakt. Reden voor een feestje bij dit ambachtelijke, exclusieve beddenmerk. Deze week lanceren zij daarom op feestelijke wijze ‘LeDorm. Al 30 jaar persoonlijk slapen’.

 

In 1986 besloten een aantal slaapexperts de handen ineen te slaan met als doel een eerlijke collectie matrassen en boxsprings te ontwikkelen. Zo werd in het najaar van 1986 in eerste instantie de MeesterCollectie geïntroduceerd. Een ambachtelijk en duurzaam in Nederland geproduceerde slaapcomfortcollectie. De naam werd in de loop der jaren veranderd en de collectie geperfectioneerd tot de LeDorm-bedden die we nu kennen. Deze zijn van exclusieve kwaliteit en buitengewoon comfort, en zijn geproduceerd met alleen de beste materialen uit de natuur, zoals Heveair®-natuurlatex, zijde, bamboe, kasjmier en thermowol.

Er zijn geen voorraden; elk bed is uniek en wordt handgemaakt in de fabriek in Nederland op basis van de persoonlijke wensen van de klant. Bij het samenstellen van het bed kan desgevraagd een keuze gemaakt worden uit het assortiment van matrassen, boxsprings, hoofdkussens, dekbedden, kleuren, stoffen, materialen en accessoires. Wanneer het bed helemaal gereed is wordt het voorzien van een leren label met eigen naam. Daarom: al 30 jaar persoonlijk slapen.

Bed to nature
Natuurlijke materialen zoals wol, bamboe, wildzijde en kasjmier spelen een onmisbare rol in de opbouw van de producten. Van het latexsap van de Hevea Brasiliensis-rubberboom wordt een van de meest ventilerende en elastische natuurlatexsoorten in de beddenmarkt vervaardigd: Heveair®-natuurlatex. Bovendien zijn vrijwel alle materialen geschikt om te recyclen, zodat een bed na jarenlange dienst verantwoord aan een tweede leven kan beginnen. Geen mens is hetzelfde. Dat is het uitgangspunt van de LeDorm-matrassen. Daarbij komen nog de verschillende voorkeuren voor soepel of stevig comfort en koel of warm slapen. Ook bij partners die in hetzelfde bed slapen bestaan deze verschillen. De matrassen van LeDorm zijn daarom zo samengesteld dat ze aan ieders persoonlijke wensen voldoen, maar toch gecombineerd kunnen worden in één bed. Hoogte en uiterlijk zijn altijd identiek.

24 gezichten van LeDorm
LeDorm is verkrijgbaar bij een exclusief geselecteerd dealer netwerk. 24 Nederlandse dealers die het merk een gezicht geven en samenwerken om zo een optimaal slaapcomfort te kunnen bieden. Samen met deze dealers bekijkt LeDorm dagelijks waar sprake is van mogelijke verbeterpunten. Een van die dealers is Jac Nota, al tientallen jaren verkoper van LeDorm. “Op basis van de persoonlijke vraag van de klant kan ik samen met LeDorm haast maatwerk leveren. Ideeën en wensen die ik verzamelde in de praktijk werden in samenwerking met LeDorm vertaald naar de LeDorm-matrassen”, reageert Jac. “Voor mij betekent 30 jaar LeDorm: 30 jaar tevreden klanten dankzij de onbeperkte mogelijkheden.”

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide