Sta je ‘s ochtends op met rode bultjes die verschrikkelijk jeuken en je hebt geen mug gehoord of gezien? En dat duurt  nu al een week? Dan is het tijd om te kijken of je geen bedwantsen - ook wel bed bugs genoemd - in je slaapkamer hebt. Als dat het geval is, zit er eigenlijk maar één ding op: de ongediertebestrijder bellen. 

Het is één van de belangrijkste ruimtes in je huis: de slaapkamer. Dit is de plek waar jij tot rust komt na een lange dag, waar je in de weekenden heerlijk ontspannen wakker kan worden en waar jij op kan laden voor een nieuwe werkdag. Een goede nachtrust is cruciaal voor een energiek leven – daarom kan het nooit kwaad om extra aandacht aan je slaapkamer te besteden. Want heerlijk slapen in de perfecte slaapkamer, dat wil jij toch ook? In dit artikel vertellen we je alles over hoe je het beste die perfecte slaapkamer kunt inrichten.

Het ultieme comfort dat vaak geassocieerd wordt met vijfsterrenhotels en luxe penthouses is een waterbed. Deze is namelijk onontbeerlijk in een slaapkamer waarin men helemaal tot rust wil komen. Het hebben van het juiste matras is bevorderlijk voor een goede nachtrust. Is een waterbed wat voor jou?

In april introduceert Auping een nieuwe boxspring: Auping Tone. Auping Tone heeft een slanke en eigentijdse uitstraling. De lage boxspring staat op een sterk stalen frame met ronde poten. Het 5-zone matras en de luxe topper zorgen voor goede ventilatie en ondersteuning tijdens het slapen. Door verschillende kleurtonen uit dezelfde kleurfamilie op elkaar te stapelen, krijgt het bed zijn vorm en passen de verschillende onderdelen van de boxspring visueel bij elkaar.

Een goede nachtrust of een leuke vrijpartij? Voor Nederlanders blijkt deze keuze helemaal niet zo lastig. In het kader van World Sleep Day vrijdag 13-03-2020 liet Swiss Sense onderzoeken hoe het is gesteld met onze slaapgewoontes. Uit dit onderzoek onder 1.000 Nederlanders blijkt dat slaap voor de overgrote meerderheid heel belangrijk is (91,3%). Zelfs zo belangrijk dat meer dan de helft (54,2%) een goede nachtrust verkiest boven seks. En bijna 1 op de 3 Nederlanders droomt weleens over een vrijpartij met iemand anders dan zijn of haar partner (32%). Vooral met een ex of collega. Is het voor jou een vrijdag of een vrij-dag?

Het bed in de slaapkamer is toch wel een van de belangrijkste items in huis. Je brengt er immers heel wat uren op door, en de kwaliteit van het bed is daarbij van groot belang. Bedden kennen verschillende eigenschappen, bijvoorbeeld ook als er een zorgaspect bij komt kijken. Dan zijn hoog laag bedden een uitkomst: in deze blog ontdek je er meer over.

Er zijn onwijs veel mogelijkheden wanner je een nieuw matras gaat kopen. Met al die opties kunnen wij ons goed voorstellen dat je door bomen het bos niet meer ziet. Het aanschaffen van een nieuw matras is ook een gewogen keuze. Je zult er, als het goed is, namelijk de volgende 10 jaar op slapen. Weet je niet meer waar je het moet zoeken met al die mogelijkheden? Dan helpen we je graag verder met dit artikel.

Voor wie dit jaar een statement durft te maken, introduceert Swiss Sense de vernieuwde Royal Collectie. Een collectie boxsprings waarmee elke slaapkamer verandert in een iconisch slaapwalhalla. Combineer, personaliseer en creëer. Waan je elke dag in de luxe van een boutiquehotel, maar dan thuis.

Swiss Sense introduceert de nieuwe Gazella matrassencollectie. Een nieuwe collectie, bestaande uit dertien verschillende matrassen die zijn onderverdeeld in drie toegankelijke categorieën op basis van comfort, ventilatie en ondersteuning. Omdat ieder lichaam anders is, zijn alle matrassen uit deze nieuwe collectie bovendien verkrijgbaar in verschillende varianten, hardheden en afmetingen. Zo is er voor iedere slaapwens een optimale oplossing. De matrassen zijn onder meer voorzien van vernieuwde kernen, die zich aanpassen aan de contouren en het gewicht van het lichaam.