1564
Design radiator

Leven is mensen ontmoeten, ideeën uitwisselen, andere culturen leren kennen.” De Crossroads radiator staat symbool voor deze verrijkende ontmoetingen.

Met de Crossroads wou schepper/ambachtsman Nicole Partas een teken creëren voor deze “verwarmende” ontmoetingen tussen mensen en culturen. Bewust werd het ruwe/ schitterende metaal zichtbaar gelaten als symbool voor de pure ervaringen van het leven.

De Crossroads is een hoogkwalitatieve radiator gesmeed volgens de allerhoogste eisen. Deze radiator kan zonder probleem aangesloten worden op elk centraal verwarmingssysteem.

Gemaakt van vuur en gesmeed met passie, de Crossroads straalt haar exotische warmte uit, in vorm en functie.

Design: Nicole Partas

MOON: passionele warmte

“Moon is zoals samba”, zegt schepper/ambachtsman Nicole Partas. Hij wou de zwoele sfeer tijdens een nacht in Rio de Janeiro vol samba en passie vatten in een uniek stuk. Hij ontwikkelde een volledig nieuwe manier om naar “warmte” te kijken. De zoektocht leidde hem uiteindelijk tot de Moon, een radiator met schijnbaar immer bewegende lijnen vol spanning en warmte.

Met deze radiator, de Moon, biedt Oreca-design de wereld een hoogperformante unieke design radiator, vervaardigd uit een mineraalcomposiet volgens een gepatenteerde productiewijze.

Het toestel kan zonder probleem geïntegreerd worden in elk centraal verwarmingssysteem.

De Moon verwarmt niet enkel letterlijk je woning, het is een exclusief werk dat elke ruimte verrijkt met haar zwoele, Zuid-Amerikaanse uitstraling.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners