1154
Bijverwarming

De afgelopen winter was met een gemiddelde temperatuur van 1,1 eC en 42 dagen sneeuwbedekking de koudste en langste sinds 1996. Eén van de gevolgen: een torenhoge energierekening aan het einde van het jaar, ondanks de relatief lage energieprijzen. Met een krachtige, geldbesparende en verplaatsbare laserkachel van Zibro kun je gericht (bij)verwarmen. Zo voorkom je een hoge energierekening.

Dure CV
Vanaf het najaar worden de dagen korter en daalt de temperatuur. Vooral s avonds kan het in huis knap kil worden en is de verleiding groot om de energie-intensieve centrale verwarming in te schakelen. Voor het verwarmen van bijvoorbeeld de woonkamer gedurende een paar uurtjes is een centrale verwarming bijzonder inefficiënt en daarmee onnodig duur. Zeker als de energieprijzen gaan stijgen. Een Zibro laserkachel biedt uitkomst. De mobiele en innovatieve kachels bieden direct warmte in elke ruimte en zijn voorzien van slimme technologieën waaronder een timer en boosterstart voor het tijdig en extra snel verwarmen van de ruimte.

Slimme sensor
De nieuwste vinding van Zibro is de bewegingssensor die er voor zorgt dat de kachel niet onnodig blijft branden. Als de slimme sensor gedurende tien minuten geen beweging waarneemt schakelt deze automatisch naar een lager verbrandingsniveau. In combinatie met de nieuwe spaarstandfunctie zorgt deze sensor voor een extra energiebesparing tot wel 19%. Zibro levert voor haar mobiele kachels hoogefficiënte en geurarme brandstoffen.

Energiebesparing
Door met een laserkachel van Zibro een bepaalde ruimte te verwarmen, in plaats van het hele huis met de cv, bespaar je al gauw honderden euros per jaar. De investering in een laserkachel is daarom doorgaans binnen twee jaar weer terugverdiend. Zibro laserkachels hebben standaard vier jaar garantie en zijn geschikt voor ruimtes van 40 tot 255 vierkante meter.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners