2562
Bijverwarming
Gepubliceerd: 05-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

De afgelopen winter was met een gemiddelde temperatuur van 1,1 eC en 42 dagen sneeuwbedekking de koudste en langste sinds 1996. Eén van de gevolgen: een torenhoge energierekening aan het einde van het jaar, ondanks de relatief lage energieprijzen. Met een krachtige, geldbesparende en verplaatsbare laserkachel van Zibro kun je gericht (bij)verwarmen. Zo voorkom je een hoge energierekening.

Dure CV
Vanaf het najaar worden de dagen korter en daalt de temperatuur. Vooral s avonds kan het in huis knap kil worden en is de verleiding groot om de energie-intensieve centrale verwarming in te schakelen. Voor het verwarmen van bijvoorbeeld de woonkamer gedurende een paar uurtjes is een centrale verwarming bijzonder inefficiënt en daarmee onnodig duur. Zeker als de energieprijzen gaan stijgen. Een Zibro laserkachel biedt uitkomst. De mobiele en innovatieve kachels bieden direct warmte in elke ruimte en zijn voorzien van slimme technologieën waaronder een timer en boosterstart voor het tijdig en extra snel verwarmen van de ruimte.

Slimme sensor
De nieuwste vinding van Zibro is de bewegingssensor die er voor zorgt dat de kachel niet onnodig blijft branden. Als de slimme sensor gedurende tien minuten geen beweging waarneemt schakelt deze automatisch naar een lager verbrandingsniveau. In combinatie met de nieuwe spaarstandfunctie zorgt deze sensor voor een extra energiebesparing tot wel 19%. Zibro levert voor haar mobiele kachels hoogefficiënte en geurarme brandstoffen.

Energiebesparing
Door met een laserkachel van Zibro een bepaalde ruimte te verwarmen, in plaats van het hele huis met de cv, bespaar je al gauw honderden euros per jaar. De investering in een laserkachel is daarom doorgaans binnen twee jaar weer terugverdiend. Zibro laserkachels hebben standaard vier jaar garantie en zijn geschikt voor ruimtes van 40 tot 255 vierkante meter.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide