1301
Koelen én verwarmen met de radiator van de toekomst!

Jaga introduceert dit jaar de Strada Hybrid. Deze Strada Hybrid is een innovatie op de welbekende Strada van Jaga. Naast de LOW-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, heeft deze nieuwste radiator óók het vermogen om een ruimte extreem snel te koelen. Dat komt omdat de Strada Hybrid beschikt over veruit het snelst reagerende afgiftesysteem op de markt.Koelen én verwarmen  
Met de Strada Hybrid haal je een totale klimaatoplossing in huis. Om het bij een lage watertemperatuur nog behaaglijk warm te hebben, zijn normaliter grotere radiatoren noodzakelijk. Strada Hybrid radiatoren bevatten het gloednieuwe DBH-systeem. DB staat voor Dynamic Boost, dat ervoor zorgt dat de compacte radiatoren in combinatie met een warmepomp snel en veel warmte afgeven. De H van Hybrid staat voor de dubbele werking, zowel bij koelen als verwarmen levert Strada Hybrid de hoogste afgifte.

Snelst reageagerend afgiftesysteem
Schijnt de zon plots binnen? Staat de oven of de vaatwasser aan? Hectisch gezinsleven of onregelmatige werktijden? Je woning is een dynamisch gegeven met steeds wisselende temperatuursomstandigheden en comforteisen. Een snel reagerende radiator zoals Strada Hybrid anticipeert hierop en regelt nauwkeurig de temperatuur in alle omstandigheden. Het reactievermogen is meer dan ooit bepalend voor een minimaal energieverbruik én voor optimaal comfort.

Futureproof
Nog niet klaar voor een warmtepompinstallatie? Strada Hybrid radiatoren laten ook HR-ketels op hun laagste watertemperatuur werken en dus op het hoogste rendement. Je bespaart op de energierekening vanaf dag één en de installatie is helemaal klaar voor een toekomst zonder CV-ketel en CO2-uitstoot. Je kunt te allen tijde omschakelen naar een emissievrije installatie met een warmtepomp en dit zonder iets te hoeven wijzigen aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen. Een hele geruststelling.

Design 
Naast het bijzondere systeem aan de binnenkant van de Strada Hybrid is er ook veel aandacht besteed aan de buitenzijde van het toestel. De robuuste bekleding met vlak voorpaneel en aluminium rooster zorgen voor een strak design. Bovendien kan Strada Hybrid worden afgeleverd in 55 verschillende standaardkleuren of tegen meerprijs in iedere gewenste RAL-kleur of design. Voor elk interieur is er dus een passende radiator. Dit nieuwe toestel is geschikt voor geïntegreerd ventiel en volledige onzichtbare, verborgen aansluiting. De radiator heeft een veilige, lage aanraaktemperatuur. Speciaal voor deze radiator met meerdere functies is een volledig nieuwe thermostaatkop ontwikkeld die het toelaat om te verwarmen en te koelen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners