151
Hoe jouw thermostaat je helpt om energie te besparen en kosten te verlagen
Gepubliceerd: 11-03-2024

Het is meer dan logisch dat je op zoek bent naar manieren om je vaste lasten te verlagen. Want een extra zakcentje overhouden op het einde van de maand, dat komt vandaag de dag maar al te goed van pas. Je zet het bedrag graag op je spaarrekening, je kunt je beleggingen verhogen of sparen voor de studie van je kind. Het kopen van een slimme thermostaat kan daar voor een deel aan bedragen. Waarom dat zo is - en waarom het dus een erg goed idee is om dit zo snel mogelijk in huis te halen - lees je hier.

Je kunt op een erg slimme manier omgaan met het energieverbruik

Door een slimme thermostaat in huis te installeren, ga je meteen op een erg slimme manier om met het energieverbruik. Zo kun je bijvoorbeeld de temperatuur wat lager zetten in kamers waar je gedurende de dag niet bent. En vertrek je van werk naar huis? Je woonkamer en keuken zijn aangenaam verwarmd op het moment dat je de sleutel in de voordeur steekt. Ja, je leest het goed. Het wooncomfort kan aanzienlijk worden vergroot met behulp van een slimme thermostaat.

Een slimme thermostaat bedien je eenvoudig en snel van een afstand met een app op je smartphone

Heb je eenmaal een slimme thermostaat, zoals een Tado thermostaat, bij jou in huis geïnstalleerd? Je kunt direct het energieverbruik onder controle houden door de bijbehorende app te installeren. In huis - maar ook van een afstand - kun je de thermostaat vervolgens erg makkelijk bedienen. Moet de verwarming overspringen op een energiezuinige modus? Of verhoog je de temperatuur in huis graag met één graad? Je stelt het allemaal erg makkelijk in via de app. En dat is wel zo handig om te weten, toch?

inspiratiebrochures1.png

Bestel een nieuwe thermostaat voor je woning in een paar klikken online

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen die een slimme thermostaat met zich meebrengt? Dan is het meer dan logisch dat je graag een aantal modellen met elkaar wilt vergelijken en de beste keus razendsnel in huis haalt. Door een aantal modellen online naast elkaar te zetten, kun je erg makkelijk deze keuze maken. En het bestellen? Dat heb je in een paar klikken al gedaan. Start je binnenkort ook al met het besparen op je vaste lasten door een slimme thermostaat in huis te halen?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide