1425
Helemaal hip: infraroodverwarming in huis

Wil jij je huis verwarmen op een milieuvriendelijke manier, terwijl je bespaart op je energierekening? Dan is infraroodverwarming een goed idee! Infraroodverwarming is vandaag de dag een belangrijke trend, en dat snappen wij wel. Met deze manier van verwarmen kan je namelijk heel wat kanten op. Benieuwd of infraroodverwarming iets voor jou is en hoe je de panelen in je woning kunt plaatsen? We vertellen je er in dit artikel graag meer over!Zo werkt infraroodverwarming
Heb je wel eens gehoord van infraroodverwarming, maar heb je geen idee hoe het werkt? Infraroodverwarming kun je ook wel vergelijken met de warmte van de zon: je woning wordt verwarmd door elektromagnetische golven, die worden omgezet in warmte. Door de ‘straling’ uit een infraroodpaneel zit jij er thuis lekker warmpjes bij. Omdat er geen aardgas wordt gebruikt, wordt infraroodverwarming gezien als een milieuvriendelijke optie voor het verwarmen van je huis. Daarbij verbruik je in veel gevallen een stuk minder energie, zodat je dat ook op je energierekening terugziet. Ook kun je soms subsidie krijgen van je gemeente, wat natuurlijk ook weer scheelt in de portemonnee! Aan infraroodverwarming in huis kleven dus heel wat voordelen, maar ziet het er dan ook mooi uit in je woning? Jazeker – met infraroodpanelen kun je namelijk alle kanten op.

Een lekker warme badkamer
Een manier om de warmte van infraroodverwarming in je huis te hebben, is door een IR handdoekdroger te plaatsen. Door het infraroodpaneel verwarm jij je badkamer, en zijn je handdoeken in een mum van tijd droog. Daarbij kun je de handdoekdroger helemaal aan je eigen stijl aanpassen: ga voor een spiegelpaneel, zodat je jijzelf kunt bekijken en dat je badkamer meteen een stuk groter lijkt – of wil jij je eigen afbeelding op het infraroodpaneel? De keuze is echt reuze.

Infraroodpanelen in alle kleuren en maten
Naast de infraroodverwarming in je badkamer, kun je deze vorm van verwarming door je hele huis plaatsen. Of je nu kiest voor infraroodverwarming als bij- of hoofdverwarming: omdat je geen leidingen hoeft te trekken, kun je de panelen bijna overal plaatsen. Zelfs op het plafond! Je kunt infraroodverwarming in alle soorten en maten krijgen. Kies voor een paneel in de vorm van je favoriete schilderij, een paneel in dezelfde kleur als je muur of voel je meer voor een verwarmingspaneel met je mooiste foto erop? Met infraroodverwarming in huis kan het allemaal. Gaaf!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners