926
Verwarming

Elektrische verwarming is al jaren zeer succesvol in Zuid-Europa, vooral in Frankrijk is elektrische verwarming een gangbare verwarmingsoplossing. Stilaan bereikt deze trend ook de rest van Europa. Om aan de stijgende vraag naar elektrische verwarming tegemoet te komen, lanceert Radson een uitgebreid gamma elektrische radiatoren.

Voordelen van elektrisch verwarmen
Elektrisch verwarmen biedt een aantal voordelen. Verschillende leefruimtes kunnen apart verwarmd worden. Deze verwarmingsbron kan volledig los van het centrale verwarmingssysteem aangesloten worden. Zo kunnen kleine ruimtes, zoals vb. de badkamer, snel en voordelig verwarmd worden. Elektrische radiatoren hebben een lage contacttemperatuur en zijn eenvoudig in gebruik. De elektronische thermostaat garandeert een snelle opwarming en homogene temperatuur over de volledige oppervlakte van het toestel. Het multifunctioneel regelsysteem is programmeerbaar via stuurdraad met 6 commandos (comfort, laag, vorstvrij, uit, -1°C, -2°C). Ruime keuze elektrische radiatoren Radson beschikt over een veelzijdig assortiment elektrische radiatoren, in tal van verschillende types, afmetingen en kleuren. Voor elke badkamer, living of keuken biedt Radson verrassende verwarmingsoplossingen.

Deze radiatoren zijn met onzichtbare lasnaden gelaserlast en worden vervolgens voorzien van een beschermde grondlaag (anti-corrosie behandeling) via de elektroforese-techniek. Tenslotte worden ze met een hoogkwalitatieve epoxy-poederlak gecoat.De elektrische radiatoren worden standaard in RAL 9016 geleverd. Verkrijgbaar in een hele reeks RAL-kleuren, zelfs hoogwaardig chroom, zullen ze elk interieur tot zijn recht doen komen. De elektrische radiatoren zijn bovendien leverbaar met een aantal handige accessoires waaronder een luxe handdoekdrager.

Uitgebreid gamma
De elektrische paneelradiatoren hebben een geprofileerd voorpaneel en sierlijke bovenbekleding dat het geheel een aangenaam en discreet uitzicht geeft. De paneelradiatoren zijn via een multifunctionele regeling makkelijk programmeerbaar. Ze zorgen voor een snelle opwarming en een homogene temperatuur over de volledig oppervlakte van het toestel. Deze paneelradiatoren zijn uitsluitend in wit RAL 9010 verkrijgbaar. De elektrische designradiatoren hebben een vlak voorpaneel dat makkelijk te onderhouden is. De paneelradiatoren zijn voorzien van decoratieve zijbekledingen en een elegant bovenrooster. Bovendien is de thermostaat aan de achterkant van het paneel bevestigd, waardoor deze radiator soberheid uitstraalt.

Deze elektrische paneelradiatoren zijn in 4 speciale graniet afwerkingen verkrijgbaar, nl. zandkleurig, grijs, wit en zwart. De elektrische kolomradiator bevat elektrische, buisvormige elementen met warmtegeleidende vloeistof. De kolomradiator werd gecreëerd volgens de meest moderne productietechnologieën op de markt. Laserlassen maakt komaf met lasnaden en zorgt voor een glad oppervlak. Binnen in de radiator voorkomt het lasresten, vermindert het de wrijving en het risico op corrosie.

Het resultaat is een efficiënte radiator die langer meegaat
De elektrische badkamerradiatoren zijn ontwikkeld met een oog voor design. De badkamerradiatoren zijn verkrijgbaar in een hele reeks RAL- kleuren, zelfs in hoogwaardig chroom. Een bijkomend pluspunt is dat deze radiatoren (standaard/ in optie) geleverd worden met een controle box muzieksysteem met FM-radio. Onderaan de badkamerradiator is in optie een Turbo-systeem verkrijgbaar dat uw badkamer extra verwarmt; heel handig om de ruimte snel en krachtig op te warmen op om het even welk moment van de dag. Deze ingenieuze oplossing combineert de voordelen van de badkamerradiator met de snelle opwarming van de Turbo, voor een badkamer op ideale temperatuur in elk seizoen. De elektrische handdoekdrogers zijn uitgerust met een tweepolige kast aan/uit. Deze elektrische radiatoren zijn eenvoudig te plaatsen: tijdens de installatie kan het bedieningspaneeltje bovenaan of onderaan geplaatst worden. Er zijn 2 aansluitingsmogelijkheden, ingebouwde of zichtbare kabel. De radiator vereist geen enkele instelling en is verkrijgbaar in 2 kleuren: wit of chroom. Uitgebreid gamma radiatoren met hoge warmteafgifte. De elektrische paneel-, design-, kolom- en badkamerradiatoren zijn verkrijgbaar in warmteafgiften gaande van 400 tot 2000 Watt.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners