Met de kille herfst- en winterkou in het vooruitzicht brengt DeLonghi een nieuw assortiment keramische bijverwarming op de markt. De toestellen mogen gezien worden. Ze hebben een compacte vormgeving en een antracietgrijze kleur met zilvergrijze accenten.

De 3 toestellen kunnen worden gebruikt als extra verwarming in de woonkamer, kantoor, veranda, slaapkamer, kinderkamer, speelkamer, vakantiehuisje, etc. De combinatie van een keramisch verwarmingselement en aluminium stroken verzekert een optimaal warmterendement. De apparaten hebben een maximaal vermogen van 1800 W en zijn geschikt als bijverwarming.

De bijverwarmingstoestellen beschikken over een regelbare thermostaat waarmee de gewenste temperatuur kan worden ingesteld, 2 vermogensstanden en een extra antivorststand. Dankzij een automatisch oscillerende basis wordt de warmte snel en gelijkmatig over de volledige ruimte verspreid. Het topmodel is eveneens uitgerust met een handig elektronisch bedieningspaneel met display waarmee de vermogensstanden en de thermostaat voor de instelling van de gewenste temperatuur, te bedienen is. Twee toestellen zijn voorzien van een ventilatiefunctie en komen daardoor ook in de zomer van pas om het hoofd koel te houden.Ook leuk om te lezen