1401
Bijverwarming
Gepubliceerd: 08-10-2012 Laatste update: 28-04-2017

Met de kille herfst- en winterkou in het vooruitzicht brengt DeLonghi een nieuw assortiment keramische bijverwarming op de markt. De toestellen mogen gezien worden. Ze hebben een compacte vormgeving en een antracietgrijze kleur met zilvergrijze accenten.

De 3 toestellen kunnen worden gebruikt als extra verwarming in de woonkamer, kantoor, veranda, slaapkamer, kinderkamer, speelkamer, vakantiehuisje, etc. De combinatie van een keramisch verwarmingselement en aluminium stroken verzekert een optimaal warmterendement. De apparaten hebben een maximaal vermogen van 1800 W en zijn geschikt als bijverwarming.

De bijverwarmingstoestellen beschikken over een regelbare thermostaat waarmee de gewenste temperatuur kan worden ingesteld, 2 vermogensstanden en een extra antivorststand. Dankzij een automatisch oscillerende basis wordt de warmte snel en gelijkmatig over de volledige ruimte verspreid. Het topmodel is eveneens uitgerust met een handig elektronisch bedieningspaneel met display waarmee de vermogensstanden en de thermostaat voor de instelling van de gewenste temperatuur, te bedienen is. Twee toestellen zijn voorzien van een ventilatiefunctie en komen daardoor ook in de zomer van pas om het hoofd koel te houden.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide