08
za, aug

Het is weer zover, langzaamaan wordt het kouder dus de thermostaat gaat weer een graadje omhoog voor een aangename temperatuur in huis. Hiermee stijgt ook ons energieverbruik en kijken we weer in spanning uit naar de jaarafrekening van onze energieleverancier.

Luisteren geeft energie
Herinner je je nog de tijd dat je 1x per jaar je rommelige meterkast in moest duiken om de meterstanden op te nemen voor de jaarafrekening. En dat je dan in spanning je jaarrekening afwacht. Bijbetalen? Of juist niet? 

Seintje
Niemand wil verrast worden door onverwacht bijbetalen op de jaarafrekening. Nuon begrijpt dat en geeft regelmatig per jaar een seintje. Zodat je kan checken hoe je ervoor staat.

Past het termijnbedrag nog bij jouw verbruik of is het verstandig om het bedrag aan te passen. Liever zo laten, of een ander bedrag? Alles kan en dat maakt Nuon zo leuk! Als je het bedrag aanpast, zie je direct hoe je uitkomt op de jaarafrekening. En omdat je het seintje een paar keer per jaar ontvangt weet je het hele jaar waar je aan toe bent.

Met Nuon seintje is de spanning rondom de jaarafrekening verleden tijd. Wel zo'n geruststellende gedachte!
Ook leuk om te lezen