819
Dik Geurts designhaarden

Voor liefhebbers van een knapperend houtvuur heeft Dik Geurts een ruime collectie designhaarden. Niet alledaagse haarden die in elke woonkamer garant staan voor gezelligheid en warmte. Een mooi voorbeeld is de Bora Flex met een opvallende, flexibele afvoerpijp. Of de Yuna hanghaard met zijn taps toelopende vorm.

Exclusief design

Dik Geurts heeft een unieke kijk op de symbiose tussen interieur en architectuur. In nauwe samenwerking met gerenommeerde designers worden sfeervolle haarden ontworpen met een eigenzinnige en smaakvolle styling. De houtkachels van Dik Geurts onderscheiden zich door een bijzonder ontwerp en materiaalgebruik.

Bora Flex

De geribbelde afvoerpijp van de Bora Flex zorgt voor een ultiem design. De houtkachel, in antraciet of zilvergrijs, kan vrijhangend aan het plafond worden bevestigd. Er is ook een draaibare uitvoering. Kees Marcelis tekende voor het ontwerp van een bijzondere eenvoud. Zijn sterke lijnenspel geeft de haard rust, kracht en karakter.

Yuna

Mark Morsch ontwierp de Yuna hanghaard van Dik Geurts. De taps toelopende vorm en de afgeronde hoeken geven de houtkachel, met een zeer hoog rendement van 91%, een slank en elegant uiterlijk. Het grote glasraam geeft een optimaal zicht op het vuur. Door het uitschuifbare bovendeel is de haard geschikt voor diverse plafondhoogtes.

Over Dik Geurts

De naam ‘Dik Geurts’ is sinds de oprichting van het bedrijf in 1981 uitgegroeid tot een begrip in de haardenwereld. Dik Geurts biedt een breed assortiment designhaarden, houtkachels, inzet- en inbouwhaarden. Milieuvriendelijke, niet alledaagse haarden die uitblinken in bedieningsgemak. Sinds 2007 maakt Dik Geurts onderdeel uit van DRU Verwarming B.V., met eigen vestigingen in Nederland, België en Groot-Brittannië.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners