873
Dru houthaarden

Kwaliteit, design en gebruiksgemak kenmerken de omvangrijke collectie, die sinds kort is uitgebreid met de Mini S-FDh-4S van het Duitse Spartherm. Een strak vormgegeven doorkijkhaard, waarmee u dubbel kunt genieten van sfeer, warmte en stijl.

Thuis in elk interieur
Spartherm houtgestookte haarden zijn al jaren een begrip. Sinds 2007 distribueert DRU deze sfeermakers in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Bijzonder aan de hoogwaardige, eenvoudig te plaatsen en gemakkelijk te bedienen haarden is de innovatieve en soepel lopende liftdeur. Deze deur sluit perfect af, is eenvoudig te reinigen en staat garant voor een optimaal vuurbeeld. Maar ook het strakke design, de schone verbranding en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat een Spartherm haard zich thuis voelt in elk interieur.

Karaktervolle doorkijkhaard
Met de Spartherm Mini S-FDh-4S doorkijkhaard geeft u op bijzondere wijze stijl en karakter aan uw interieur. Creëer sfeervolle hoekjes in uw woonkamer en geniet aan beide kanten van de haard van een authentiek vlammenspel en behaaglijke warmte. Het compacte formaat van de haard zorgt ervoor dat hij vrijwel in elke woning moeiteloos te plaatsen is. Speel met ruimte en geniet dubbel van een prachtig, veilig en sfeervol vlammenspel in elk jaargetijde.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners