1514
Dru houthaarden
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 14-11-2017

Kwaliteit, design en gebruiksgemak kenmerken de omvangrijke collectie, die sinds kort is uitgebreid met de Mini S-FDh-4S van het Duitse Spartherm. Een strak vormgegeven doorkijkhaard, waarmee u dubbel kunt genieten van sfeer, warmte en stijl.

Thuis in elk interieur
Spartherm houtgestookte haarden zijn al jaren een begrip. Sinds 2007 distribueert DRU deze sfeermakers in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Bijzonder aan de hoogwaardige, eenvoudig te plaatsen en gemakkelijk te bedienen haarden is de innovatieve en soepel lopende liftdeur. Deze deur sluit perfect af, is eenvoudig te reinigen en staat garant voor een optimaal vuurbeeld. Maar ook het strakke design, de schone verbranding en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat een Spartherm haard zich thuis voelt in elk interieur.

Karaktervolle doorkijkhaard
Met de Spartherm Mini S-FDh-4S doorkijkhaard geeft u op bijzondere wijze stijl en karakter aan uw interieur. Creëer sfeervolle hoekjes in uw woonkamer en geniet aan beide kanten van de haard van een authentiek vlammenspel en behaaglijke warmte. Het compacte formaat van de haard zorgt ervoor dat hij vrijwel in elke woning moeiteloos te plaatsen is. Speel met ruimte en geniet dubbel van een prachtig, veilig en sfeervol vlammenspel in elk jaargetijde.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide