768
Escamo 200 Barbas

Met de hout-inbouwhaarden Escamo 200, 300 en 400 zet Barbas deze winter iedereen in vuur en vlam. De haarden brengen niet alleen warmte maar met de Escamo wordt de klassiek/elegante huiskamer het middelpunt van gezelligheid en sfeer.

De haarden uit het Escamo programma zijn voorzien van een schuifdeur, waardoor de haard 2 gebruiksmogelijkheden heeft. Met een gesloten deur creëert men een hoog rendement toestel en met de glazen schuifdeur omhoog ontstaat er een openhaard. De schuifdeur is voorzien van een handgreep waardoor de deur gemakkelijk te openen is. De ruit is vervaardigd uit één stuk. Dit biedt niet alleen een goede blik op het vuur maar hierdoor is de glasruit ook eenvoudig te reinigen.

De Escamo-haarden zijn perfect in een hoek en vlak in te bouwen. Men kan kiezen tussen een uitvoering met gietijzeren lamellen of gele binnenpanelen (Aluker panelen). Als optie is een perma air ventilator leverbaar die bijdraagt aan een nog hoger rendement.

Barbas levert standaard een asemmer en RVS remplaat. Verder is het vermogen van de haard 8-10 kW en de rookgasafvoer meet 150 mm voor de Escamo 300 en 200 mm voor de Escamo 200 en Escamo 400.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners