De B-fire 80 is een nieuwe gashaard die opvalt door zijn krachtige en levensechte houtvuur. Dit wordt gerealiseerd doordat de haard is voorzien van de “woodburner”. De haard is voorzien van een dubbele brander. De twee branders zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Met de voorste brander creëert men een rustig en sfeervol haardvuur. Doordat slechts de helft van het vermogen gebruikt wordt, geeft de haard een beperkte warmte af en is uitermate geschikt om als sfeerhaard te gebruiken. Door ook de achterste brander aan te zetten, ontstaan er hoge vlammen aan de achterzijde waardoor het vuur een echte warmtebron vormt. Verkoopprijs vanaf: € 3.300,-- (excl. btw)

B-fire 95
De haard, B-fire 95 van Tulp biedt tal van architectonische oplossingen rondom de haard. Combinaties met wandhangende kasten met een hardstenen bovenzijde of een natuurstenen plateau dat plaats biedt aan woonaccessoires of heerlijke loungekussens. Door de glaspanelen is er van alle invalshoeken goed zicht op het vuur. De haard wordt geleverd met een unieke dubbele brander waardoor je vlammen over de volle diepte van de haard ziet branden. B-fire 95 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Verkoopprijs vanaf: € 3.610,-- (excl. btw)

Piet Boon
STRIPS is de nieuwste serie haarden, architectonische lijnen, tijdloos design en kwaliteit. Duidelijk herkenbaar Piet Boon. Resultaat een stijlvolle haardencollectie met een sobere en stoere look. Opvallend en tegelijk uniek is het gebruik van de STRIPS als onderdeel van de haard. Afhankelijk van de architectuur in de ruimte wordt gekozen om de STRIPS aan de achterzijde en/of zijkanten te plaatsen of juist een dominantere plaats te geven aan de voorzijde. Er zijn vijf verschillende modellen en afmetingen en men kan kiezen uit de kleuren wit of zwart.

Verkoopprijs vanaf: € 3.795,-- (excl. btw)


Ook leuk om te lezen