3333
Waarom je ook in de zomer van een haard kunt genieten
Gepubliceerd: 06-07-2018

Tijdens de zomermaanden is een haard vast niet het eerste waar je aan denkt. En toch kun je ook in dit jaargetijde genieten van de sfeer, warmte en gezelligheid van een haard. Kalfire, fabrikant van hoogwaardige kwaliteitshaarden, vertelt waarom je een haard ook in dit seizoen lekker kunt laten branden!

 

Dansende vonkjes
Een brandend haardvuur zorgt voor sfeer en een boeiend schouwspel. Zelfs bij de gashaarden van Kalfire kun je genieten van levensechte vonkjes. Deze beschikken namelijk over de innovatieve NSG-technologie, waarmee een realistisch houtvuur nagebootst wordt. Dat maakt een ontspannen avondje voor de haard met een glas wijn en een goed boek compleet.

inspiratiebrochures1.png

Minder warmte, wel sfeer
Op een zwoele zomeravond wil je wel de sfeer van de haard, maar niet zozeer de warmte. Dan biedt de ECO-stand uitkomst: hiermee zorg je voor minder warmte, verbruik je tot 40 procent minder gas en geniet je toch van dansende vlammen. Alle gashaarden met een prestigebrander kunnen bovendien worden voorzien van hybride ledverlichting in de stookbodem. Zelfs als de haard gedoofd is, creëer je op deze manier de sfeer van een gloedbed.

Eyecatcher in huis
De haarden van Kalfire passen perfect in een smart home, waarin steeds meer apparaten met elkaar verbonden zijn. Je kunt je haard namelijk via een app bedienen. Het kan bijna niet makkelijker! Bovendien breng je dankzij de keuze uit verschillende achterwanden en het minimalistische design een waar designobject in huis – zelfs als de haard niet brandt.

Regelmatig laten branden
Een moderne haard heeft niet veel onderhoud nodig. Het is vooral belangrijk dat je de haard regelmatig aansteekt; dus ook in de zomer! Zo voorkom je een laag stof op het hout of roetaanslag op de ruit. De zomermaanden zijn ook een mooi moment om het jaarlijkse onderhoud in te plannen. Het is aan te raden dit aan een professional over te laten, die precies weet hoe je een haard optimaal schoonmaakt.

Alle seizoenen
In de winter is een haard natuurlijk ideaal, maar je kunt er ook in het voorjaar en de zomer van genieten. Hoewel de temperaturen overdag flink kunnen stijgen, kan het ‘s avonds behoorlijk afkoelen. Met een haard creëer je een snelle warmtebron waarmee je die warme zomerdag nog even vasthoudt.

Begin met oriënteren
Ben je op zoek naar de ideale haard voor jouw interieur, omdat je dit najaar voor een gezellig vuurtje wilt zitten? Dan ishet slim om je in de zomer alvast te oriënteren bij een Kalfire-dealer. Ga je voor een hout- of gashaard? Welk model past het beste in jouw woonstijl? De dealers van Kalfire geven je graag uitgebreid advies, passend bij jouw persoonlijke wensen.

Vraag hieronder de gratis brochure van Kalfire aan.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide