661
Dru Metro 70 Slim Line

De nieuwe Metro 70 Slim Line is onlangs toegevoegd aan het DRU assortiment. Kenmerkend aan deze inbouwhaard op gas, geschikt voor zowel aardgas als propaan, is het frontale gele vuurzicht, minimale lijsten en een geringe inbouwdiepte.

Fraaie uitstraling
Opmerkelijk aan de nieuwe Metro 70 Slim Line is de strakke uitstraling en het effectieve formaat. De breedte van de haard is inpasbaar in zowel de grote als de kleine woonkamer. Door de geringe hoogte wordt vrijwel het gehele glasoppervlak gevuld met de prachtige vlammen. Het interieur van de haard bestaat uit zwart gelakte profielplaten en een branderbed dat desgewenst kan worden voorzien van een houtset of van witte Carrara kiezels. Hierdoor kan de haard naar eigen wens worden afgestemd op het interieur.

Eigenschappen
Toegang tot de binnenzijde van de haard word verkregen door middel van het gepatenteerde Easy Release® glasraam. Door het eenvoudig openklappen van de ruit kan deze vervolgens gemakkelijk worden gereinigd. Het mooie gele houtvuur kan nauwkeurig worden beïnvloed met de standaard meegeleverde afstandsbediening met temperatuurdisplay. Deze heeft bovendien extra functies als het elektronisch ontsteken van de haard, thermostatische regeling en klokfunctie.

Accessoires
Noodzakelijk voor de Metro 70 Slim Line is voldoende boezemontluchting waarbij er kan worden gekozen uit één van de beschikbare ventilatie elementen Lux, Lux Omni of Lux Sleeve. Sommige hiervan kunnen optioneel worden voorzien van verlichting of van een ventilator


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners