DRU Verwarming, de toonaangevende fabrikant van gashaarden uit Duiven, brengt een grote gesloten sfeerhaard op gas. Door het indrukwekkende formaat van maar liefst 1,80 meter breed en 80 centimeter hoog en een vermogen van circa 14 kilowatt brengt deze haard in zelfs de meest royale ruimte sfeer en warmte. Met het unieke Slim Line II zijn er praktisch geen lijsten meer zichtbaar bij deze haard en blijft er nog meer ruimte over voor het grote haardvuur.

Gemak
Het grote voordeel van een gassfeerhaard, namelijk gemak, komt bij deze haard nog eens extra tot zijn recht. Want stelt u zich eens voor dat u hout moet gaan hakken voor een haard waar u bijna een hele boom in kwijt kunt. Bij de Cosmo Slim Line II geniet u gewoon met een druk op de knop snel van een aangenaam haardvuur.

Speel met ruimte
De Cosmo Slim Line II is de ultieme sfeermaker voor grote ruimtes. Strak ingebouwd of in combinatie met een opvallende schouw, de Cosmo Slim Line II komt altijd goed tot zijn recht. De Cosmo Slim Line II is naast de standaard versie ook leverbaar als tunnelmodel. Hierdoor kan de haard midden in de ruimte worden geplaatst en bijvoorbeeld worden toegepast als afscheiding tussen twee functies in de ruimte.

Compleet
Zoals ook bij alle andere gassfeerhaarden van DRU, wordt de Cosmo Slim Line II standaard geleverd met een programmeerbare afstandsbediening. Ook is de haard te combineren met de DRU Lux elementen voor boezemontluchting, naar wens voorzien van lampen voor een sfeervolle verlichting. De standaarduitvoering van de Cosmo Slim Line II is al leverbaar vanaf € 8.375,- incl. BTW.

 

Ook leuk om te lezen