Gepubliceerd: 05-10-2012 00:00
1370
Metro 120e slim line

DRU Verwarming introduceert deze winter een nieuw model elektrische haard. Doorontwikkeling op de eerste generatie Metro elektrische haarden heeft er toe geleid dat DRU nu met een elektrische haard op de markt komt die nauwelijks nog van een echte haard te onderscheiden is.

De nieuwe Metro 120e slim line is in vele opzichten een vooruitgang op de eerste serie Metro elektrische haarden van DRU. Met nagenoeg dezelfde inbouwafmetingen, heeft de Metro 120e opvallend meer diepte in het vuurzicht. De redelijk eenvoudige takjes hebben plaatsgemaakt voor een realistische en royale houtset. Door het gebruik van nieuwe lichteffecten komt deze houtset nog meer tot leven.

Ook de Metro 120e is uitgevoerd met de Vario Flame® technologie. De Vario Flame® technologie kenmerkt zich door het hoge en wervelende vlambeeld, zoals bij een echt houtvuur. De nieuwe houtset in combinatie met de Vario Flame® technologie maken het vuurzicht van de Metro 120e tot een levendig en natuurlijk geheel.

Doordat de haarden van DRU op een LED technologie werken verbruiken ze zeer weinig energie, slechts 15 Watt. Dit is veel minder dan het gemiddelde verbruik van elektrische haarden die zijn voorzien van een gloeilamp. Dat betekent dat de elektrische haarden van DRU niet alleen goedkoper zijn in het gebruik, ze belasten ook het milieu veel minder. Daarbij ligt het gemiddelde aantal branduren bij een LED ook vele malen hoger dan bij een gloeilamp.

De Metro 120e is eenvoudig in te bouwen in meubels of in een boezem, aangezien er voor elektrische haarden geen afvoer benodigd is. De bediening is gelijk gebleven, met behulp van de meegeleverde afstandbediening is het vlameffect in intensiteit te veranderen en bovendien het verwarmingsgedeelte in- of uit te schakelen tot maximaal 1500 Watt. De haard kan uitgevoerd worden met een houtset of met kiezels.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide