DRU is veelzijdig als het gaat over sfeerverwarming op gas. De nieuwe gesloten inbouwhaard Saxo zorgt ervoor dat men op meerdere plaatsen in de woonkamer kan genieten van een prachtig tweezijdig vlambeeld en zijn heerlijke warmte.

De Saxo is zowel voor links- als rechtszijdige plaatsing geschikt. De haard kan op een variabele inbouwhoogte geplaatst worden door zijn inkortbare poten. De binnenbekleding is uitgevoerd in zwarte profielplaat. De frontlijst, verkrijgbaar in alu-metallic, zand-metallic en in antraciet, is eenvoudig afneembaar zonder gereedschap. Groot voordeel is het scharnierende glasraam waardoor men snel toegang krijgt tot de binnenzijde van de haard.

Belangrijke eigenschap is dat de haard is voorzien van het unieke Vario Burner® brandersysteem voor een perfecte evenaring van echt houtvuur. Bovendien kan door dit systeem het vlambeeld naar wens worden aangepast.

De Saxo wordt standaard geleverd met een afstandsbediening met temperatuurdisplay. Ook is er een driezijdige hoekhaard ,de Saxo Scenic.


Ook leuk om te lezen