614
Gashaard

De nieuwe Saxo Slim Line van DRU is een hoekhaard op gas met vanuit twee zijden zicht op het vuur. De hoge gele vlammen zorgen voor een sfeervol geheel en maken deze haard geschikt voor zowel klassieke als interieurs.

Onderscheidende kenmerken

Bij de Saxo Slim Line is bewust gekozen voor het verdwijnen van zichtbare metalen lijsten. Hierdoor blijft er veel glas en vuur over voor een optimaal vuurzicht. Opvallend aan de haard is het efficiënte vermogen dat is afgestemd op elke doorsnee woonkamer. Bij vergelijkbare haarden in de markt, die vaak teveel warmte geven, moet noodgedwongen de vlamhoogte verlaagd worden, ten koste van het vlammenspel. De Saxo Slim Line heeft hier geen last van en zorgt voor de juiste combinatie van warmteafgifte en vlamhoogte.

Uitrusting

De binnenzijde van de Saxo Slim Line is voorzien van een zwart geprofileerde achterwand. Belangrijke eigenschap is het unieke Vario Burner® brandersysteem voor een perfecte evenaring van echt houtvuur. De haard kan elektronisch op afstand worden ontstoken dat bijdraagt aan extra comfort. Een afstandsbediening met temperatuurdisplay behoort tot de standaard uitrusting van deze prachtige sfeerhaard op gas.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners