De architectuur in huizen verandert. Ruimtes die vroeger duidelijk van elkaar gescheiden waren lopen steeds meer op een natuurlijke wijze in elkaar over. Badkamers worden geïntegreerd in slaapkamers, werkplekken in woonkamers, keuken en woonkamer in één ruimte en de tuin wordt bij de woonkamer betrokken. Om niet verloren te gaan in grote ruimtes is het belangrijk intieme plekken te creëren.

De nieuwe doorkijkhaard van Bellfires is uitermate geschikt voor deze nieuwe architectonische verhoudingen. Het product kan namelijk dienst doen als ruimteverdeler, designobject én als gezellige warmtebron.

Met de haard Vertical Bell Large Doorkijk kan men in twee ruimtes genieten van gezelligheid, sfeer en warmte. Doordat men de keuze heeft aan iedere zijde een kader van 9 cm het unieke hidden door systeem te plaatsen, is het mogelijk in iedere ruimte een andere sfeer te creëren. De kaders kunnen worden uitgevoerd in antraciet, RVS of koperkleur en iedere RAL-kleur.

De haard heeft een levensecht vuur dat veel warmte geeft en met een afstandsbediening zeer comfortabel te bedienen is. Men kan kiezen tussen houtstammen, keramische keien of marmersplit. Het toestel werkt op aardgas of op propaan.

De maten van de Vertical Bell Large Doorkijk zijn 1280 x 580 x 370 mm. (hxbxd).


Ook leuk om te lezen