1226
Gemak en comfort creëren in huis

We willen het allemaal, gemak en comfort in je huis. Vooral in het najaar wanneer we allemaal meer thuis zitten en wanneer de dagen kouder en kort zijn. In deze periode willen we vooral een zo warm mogelijke plek creeren. Gelukkig zijn er een hoop manieren hoe je gemak en comfort in huis kunt halen. Wij delen deze tips graag met je!

 

Op de ouderwetse manier

Op de ouderwetse manier een warm gevoel bij mensen opwekken? Dat kan zeker! Denk aan gashaarden in de woonkamer. Je kunt natuurlijk kiezen voor een moderne Kalfire gashaard als je interieur modern en industrieel is. Zo kun je nieuw met oud combineren. Wanneer je een liefhebber bent van ouderwets comfort is een gashaard de juiste keuze! Een andere ouderwetse, maar nog erg populaire manier zijn kaarsen. Kaarsen zorgen voor meer romantiek en gezelligheid. Let wel op dat kaarsen brandgevaarlijk zijn en plaats ze op de veilige plekken in je huis. Zorg er ook voor dat de kaarsen stabiel staan zodat ze niet makkelijk om kunnen vallen.

Gemak en comfort in een slim huis

Wat we tegenwoordig steeds meer zien is slimme technologie in je huis, ook wel bekend als ‘smart home’ . Een slim huis betekent slimme verlichting en slimme apparatuur. Er zijn een hoop voordelen. Alles werkt samen, je kunt altijd thuiskomen in een warme en verlichte woning, wat direct zorgt voor gemak en comfort. Het is goedkoper en beter voor je energierekening. Daarnaast kun je het huishouden ook slim maken. Dit betekent niet alleen gemak en comfort tijdens een ontspannen avond, maar ook tijdens het schoonmaken. Denk aan een slimme stofzuiger die je helpt bij het schoonhouden van het huis of een slimme thermostaat die ervoor zorgt dat het nooit te koud of te warm is.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners