Al sinds jaar en dag staat Faber International BV bekend als dé trendsetter op het gebied van sfeerverwarming. Tijdens de Woonbeurs Amsterdam bleek maar weer eens waaraan het bedrijf uit Heerenveen deze reputatie te danken heeft. Hier introduceerde Faber de SP5, een nieuwe aanwinst binnen het Safire programma.

De eerste tekenen duiden erop dat ook dit model op korte termijn in vele Nederlandse huiskamers te bewonderen is. De sfeerhaard mag met recht een revolutie op het gebied van elektrisch vuur worden genoemd. Centraal in de vormgeving staat een Ultra Wide Screen. Faber heeft hiermee het basisprincipe minder lijst, meer vuur op elegante wijze weten uit te werken. De SP5 is dan ook méér dan zomaar een elektrische sfeerhaard. Het is een onderscheidend interieurobject, dat garant staat voor een warme woonomgeving en een maximum aan comfort.

Maximum aan wooncomfort
De sfeer en warmte die de SP5 uitstraalt is vrijwel letterlijk in de gehele directe omgeving van de haard voelbaar. Zo wordt door het heated glass een prettige stralingswarmte afgegeven. En zoals bij alle modellen uit de Safire-range kent ook de SP5 een opvallend gebruikersgemak. De haard kan in een handomdraai in elk vertrek worden opgehangen. Stekker in het stopcontact en klaar. Daarnaast kan met de multifunctionele afstandsbediening probleemloos het gewenste vuurbeeld worden gecreëerd. De SP5 sluit hiermee naadloos aan op huidige woontrends als comfort, gemak en een evenwichtige balans tussen design en functionaliteit.


Ook leuk om te lezen