1210
Gashaarden
Gepubliceerd: 18-08-2012 Laatste update: 28-04-2017

Bellfires introduceert zeven jaar na het eerste zogenaamde hidden door concept voor gashaarden nu een volledig nieuw concept, met de focus op veiligheid en design.De Derby 3 is het eerste model dat uitgevoerd is met een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij eventuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. Het unieke aan dit veiligheidssysteem is de vervangbaarheid, controleerbaarheid en betrouw ­baar ­heid; ook in extreme situaties. De Derby 3 is er in twee varianten: met het nieuwe Floating frame en met de nieuwe Hidden door. Optioneel leverbaar met diverse interieurs, waaronder zwart spiegelend keramiek voor een bijzonder stijlvolle vuurbeleving.

Floating frame
Qua design is de Derby 3 zeer innovatief. De specialisten van Bellfires hebben namelijk een volledig nieuw concept ontwikkeld met de naam Floating frame. Dit is gebaseerd op het optisch laten zweven van een zwaar, 8 mm profiel waarachter het keramische glas is gemonteerd. Meer dan ooit wordt hierdoor het vuur daadwerkelijk ervaren als een open haard.

Hidden door
Daarnaast is er de Derby 3 met een volledig nieuw hidden door systeem: met gescreende zwarte glasranden voor een zeer modern en strak uiterlijk. De in eigen beheer ontwikkelde keramische branders laten zowel bij hoge als lage vlammen een zeer realistisch vuurbeeld zien.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide