1192
Corner-Bell Large Hidden Door

Bellfires introduceert de haard "Corner-Bell Large Hidden Door". Met deze haard kunnen geheel nieuwe strakke interieurinrichtingen worden gemaakt. De haard is niet in het midden van een schouwpartij gesitueerd, maar op de hoek ingebouwd. Dit zorgt voor een bijzonder effect en voor nog meer zicht op het vlammenspel vanuit meerdere posities in huis.

Door de toepassing van de "Hidden Door" heeft deze haard een tijdloze strakke uitstraling. Door de breedte van de haard, ongeveer 115 cm, kunt u tegelijkertijd met het hoekeffect, ook het horizontale effect creëren.

De inbouwhaard wordt uitgevoerd in een gesloten gassysteem. De sfeer en veiligheid worden, evenals bij alle andere Bellfires haarden, bijzonder goed gewaarborgd. De Corner-Bell Large Hidden Door heeft een eersteklas verbranding en een hoog rendement.

De afmetingen van Corner-Bell Large Hidden Door zijn (hxbxd) 41x115x35 cm. Afhankelijk van de indeling van de kamer gaat Corner-Bell Large Hidden Door links of rechts de hoek om.

De bediening is zeer eenvoudig. Met een radiografische afstandsbediening, voorzien van thermostaat en timer, kan de haard zo vanuit de luie stoel worden aan- of uitgezet en ook de hoogte van de vlammen is op afstand instelbaar.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners