914
3D brander van Bellfires

Na de Line Fire en Centre Fire, introduceert Bellfires nu haar nieuwste dubbele brander: de Premium Fire. Deze creëert een ongekend realistisch, driedimensionaal vuurbeeld, waarbij de vlammen daadwerkelijk uit de gestapelde houtstammen komen. Nooit eerder leek een gasvuur zo op een houtvuur.

 

Levensecht kampvuur
De Premium Fire heeft in totaal drie branders met daaromheen speciaal ontworpen houtstammen; één in het midden, één links en één rechts. Deze branders staan iets schuin omhoog, waardoor de vlammen voor een levensecht houtvuur zorgen. Doordat de drie branders daadwerkelijk ín de houtstammen verwerkt zijn, komen de vlammen ook echt van onderuit de houtstammen.

Speciale spaarstand
Zoals alle dubbele branders, een eigen vinding van Bellfires, heeft ook de Premium Fire twee standen. Zo kunnen op minder koude dagen de linker en rechter brander naar wens voor één helft uitgeschakeld worden. In deze spaarstand verdwijnen de vlammen aan de achterzijde van de linker en rechter houtstam. Zo kan het vermogen tot wel 40% verlaagd worden. En wanneer er minder gas verbruikt wordt, wordt er ook flink bespaard op de stookkosten. Het hoge vlambeeld aan de voorzijde van beide branders blijft echter volledig in tact en daarmee ook de sfeer. Bij koud weer, kunnen beide branders volledig aangezet worden, zodat de vlammen zowel aan de voor- als achterzijde van de branders ingeschakeld zijn. Uiteraard kunnen de vlammen in beide standen hoger of juist lager gezet worden, voor een nog verdere warmtereductie. Sfeerverlichting en decoratie
Revolutionair is de onder het branderbed geïntegreerde sfeerverlichting, die over de hele stookbodem zorgt voor een realistisch gloei-effect. En daarmee voor een extra dimensie aan de vuurbeleving. De lichtsterkte is regelbaar. Bovendien kan de sfeerverlichting worden aangezet, ook al staat de haard zelf uit. Bij de Premium Fire zit ook een speciaal samengestelde set branderdecoratie met embers, kooltjes, amber- en zwartgekleurd decoratieglas en ‘as’. Het zijn dit soort details van Bellfires waardoor het gasvuur van de Premium Fire branders van Bellfires niet van echt houtvuur te onderscheiden is.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners