05
wo, aug

Twee jaar geleden besloot het samengestelde gezin van Anita om voortaan onder één dak te gaan wonen. In 2018 gingen Anita en Carlo op zoek naar een geschikte woning waarin ze samen met hun vijf kinderen kunnen leven en nieuwe herinneringen kunnen maken.

Tijdens de winter groeit de behoefte aan een warm interieur. De haard is dé plek in huis om samen te komen en te genieten van de warmte. Kalfire, Nederlands producent van hoogwaardige gas- en houthaarden, lanceert een serie design gashaarden die sfeer in huis brengen tijdens de donkere dagen.

Ben jij aan het overwegen om een gashaard in je huis te laten plaatsen? Dat is een goed idee, want een gashaard is ontzettend gebruiksvriendelijk en staat daarbij mooi in vrijwel ieder huis. Je kunt met een gashaard namelijk veel kanten op in je interieur. Benieuwd wat een gashaard in jouw woning kan doen – en hoe je deze haard een sensationele twist geeft? In dit artikel krijg je 4x volop inspiratie voor een gashaard in je interieur.

Met het oog op de toekomst ontwerpt Kalfire zijn haarden zo duurzaam mogelijk en met innovatieve oplossingen. Zo is het bedrijf erop voorbereid dat het aantal gasloze woningen de komende jaren zal stijgen. Woningen worden van het gasnetwerk afgesloten en er komen nieuwbouwwoningen zonder gasaansluiting bij. Gelukkig kun je gewoon van je Kalfire haard blijven genieten: de gashaarden werken namelijk ook op propaan.

Nu de herfst in aantocht is, krijgen we weer zin om een warme, sfeervolle omgeving in huis te creëren met een knisperend haardvuur. Kalfire, Nederlands producent van hoogwaardige gas- en houthaarden, maakt het mogelijk om deze gezelligheid en het knisperende houtvuur naar binnen te brengen. De nieuwste innovatie van Kalfire, de Natural Spark Generator (NSG) technologie, zorgt ervoor dat vonkjes uit brandende vlammen opstijgen en langzaam doven in de gashaard. Hiermee zet Kalfire de toon in de markt voor gesloten gashaarden. 

Tijdens de zomermaanden is een haard vast niet het eerste waar je aan denkt. En toch kun je ook in dit jaargetijde genieten van de sfeer, warmte en gezelligheid van een haard. Kalfire, fabrikant van hoogwaardige kwaliteitshaarden, vertelt waarom je een haard ook in dit seizoen lekker kunt laten branden!

Na een koude winter waarin de haard volop heeft gebrand, is nu het voorjaar begonnen. Met stijgende temperaturen, meer zonlicht en langere dagen, breekt ook de tijd van de voorjaarsschoonmaak aan. Kalfire, fabrikant van hoogwaardige kwaliteitshaarden, geeft tips en adviezen om ook de haard de nodige aandacht te geven. Want het regelmatig reinigen van de haard zorgt ervoor dat je langer plezier kunt beleven aan deze gezellige warmtebron in huis. En in een schone haard komt het vuur beter tot zijn recht.

Onder het genot van een glas glühwein goede gesprekken voeren bij een knisperend haardvuur. Nu het buiten kouder wordt en vroeg donker is, ontstaat de behoefte om een warme, sfeervolle omgeving in huis te creëren. Kalfire, Nederlands producent van hoogwaardige gas- en houthaarden, maakt het mogelijk om deze winterse gezelligheid en het knisperende houtvuur naar binnen te brengen. De nieuwste innovatie van Kalfire, de Natural Spark Generator (NSG) technologie, zorgt ervoor dat vonkjes uit brandende vlammen opstijgen en langzaam doven in de gashaard. Hiermee zet Kalfire de toon in de markt voor gesloten gashaarden. 

Sinds kort heeft haardenland er een kachelfabrikant bij. Onder de merknaam “Luuk Fires” is er een nieuwe lijn, uniek uitziende gaskachels op de markt gekomen. De kachels zijn vervaardigd van 8 millimeter dik industrieel staal. Het geheel ziet er uiterst strak uit en zorgt echt voor vernieuwing in de markt. Het gebruikte materiaal van de producten is nog niet eerder seriematig toegepast bij gaskachels. Unieke producten zijn hierdoor nu ook bereikbaar voor een grotere groep mensen.

Een verhaal van industrieel staal
Het nieuwe merk start met een drietal modellen vrijstaande gaskachels. Het unieke karakter van de Luuk Fires gaskachels wordt mede bepaalt door het materiaal waar ze uit worden vervaardigd. De carrosserie is gemaakt van 8 millimeter dik staal waarbij de onbehandelde structuur van het staal, de zogenaamde wals huid, tevens als afwerklaag wordt gebruikt. Luuk Fires heeft een methode ontwikkeld om de wals huid zo te behandelen dat de structuur van het staal op een prachtige manier tot uiting komt. Het geheel heeft een industriële, maar ook warme uitstraling. Net als natuursteen, heeft elke stalen plaat zijn eigen structuur. Elke kachel van Luuk Fires heeft hierdoor zijn eigen “looks” en dat maakt het geheel dan ook persoonlijk.