TULP (Totally Unique Lifestyle Products) is een nieuw Nederlands merk op de haardenmarkt. Onder dit nieuwe merk worden nieuwe producten ontworpen, geproduceerd en verkocht die VUUR als overeenkomst met elkaar hebben.

Michael Tulp, voormalig directeur/eigenaar van Bellfires (marktleider van gashaarden in de Benelux) voert samen met Broos Kerssemakers de directie. Bart Vos van Vos Interieur en zoon van Henk Vos is de artistiek adviseur van het nieuwe bedrijf. Uitgangspunt voor TULP was het ontwerpen van een collectie elektrische haarden met warmte-afgifte die voor een grote doelgroep bereikbaar is zonder dat de producten een uitstraling zouden krijgen van een standaard kachel. Iedere haard is en uniek en authentiek qua ontwerp en uitstraling.

Met de lancering van het nieuwe merk/bedrijf wordt tegelijk een hele collectie haarden voorgesteld. Het assortiment bevat zowel indoor als outdoor producten.

TULP producten zijn no nonsense producten die allemaal volgens het plug & play principe zijn ontworpen. Een haard die bij wijze van spreken s middags in de winkel is gekocht, kan s avonds al lekker thuis branden. Er hoeft geen installateur of vakman aan te pas te komen. De gehele techniek zit in het apparaat en een stopcontact is het enige dat nodig is. Een haard die dus ook gemakkelijk verhangen of verhuisd kan worden.

Gemak dient de mens, dus voor de bediening maak je gebruik van de afstandsbediening.

M-fire 30: een elektrische haard met een naar keuze glazen (wit of zwart) of stalen frame. De maten van de M-fire 30 zijn 500 mm x 565 mm x 115 mm. De haard neemt dus eigenlijk niet meer plek in dan een schilderij. Echter dit kunstwerk geeft ook nog een comfortabele warmte af. Ideaal als sfeermaker in woon- of slaapkamer, keuken of kantoor. Voor grotere ruimten zijn de M-fire 50 of de M-fire 90 zeer geschikt. Door hun royale afmetingen komen zij op grotere vlakken zeer goed tot hun recht en geven evenredig meer warmte af dan hun kleinere broertjeOok leuk om te lezen